Pojacanj je 11x, sto je generalno malo previse, no dobro bi moglo potjerati MoFo i slicna pojacala.
Inace, Kinezi su se zaista ispromasivali s tom plocicom. Radi se SRPP-u sa 6SN7 na cijem vrhu "sjedi" jos jedna 6SN7 trioda kao izvor konstantne struje. Taj dio nije lose konstruiran, ali je zato napajanje horror. Kad bi se stavili elementi koji pisu na plocici, sumilo bi prilicno, ako bi se to culo od bruma koji se mora pojaviti stogod na plocicu ugradili. Gornja katoda SRPP-a je na oko 120V, a katoda strujnog izvora na oko 240V! A Oba grijanja su cvrsto vezana na masu. Dok druga trioda to moze potrpjeti, ona treca, na vrhu, ne moze, nego sve lijepo bruji. Rijesio sam tako da sam na dodatnoj busenoj plocici uz ispravljanje visokog napona dodao jos jedan stupanj filtracije, i grijanje SRPP-a podigao na oko 60V, a strujnog izvora na oko 260V. I filtracija anodnog napona na kineskoj plocici je dosta pojacana. To je rijesilo brum. Kod sebe ga nisam cuo, no Schultz ima osjetljivije zvucnike, a i mladje usi...

. Nakon ove operacije pretpojacalo zaista lijepo svira, i vrlo dobro ocrtava prostor. Kao sto sam vec napomenuo, pojacanje je malo previsoko...