6,3mm jack za sluške za kučište

Re: 6,3mm jack za sluške za kučište

PostPostao/la the_bebe » Ned lip 16, 2013 10:10 pm

audio kutak napisao:
the_bebe napisao:Kao sta sam vec rekao ja i neki moji poznati stalno uzimamo nekakve sitnice u turbo-x pa sa obzirom na to imam popust od 30 posto kojeg sam ponudio svima koji hoce...ja osobno nisam sebi nista uzima kod njih jer kako ovi moji uzimaju hrpu toga od konektora,kablova,led reflektora,moving headova,pojacala i da ne nabrajam sve...mogu sa sigurnoscu reci da je vecina tih stvari precjenjena jer ne vrijedi ni toliko koliko platis cak i kad oduzmem svojih 30 % rabata to je jos uvjek duplo preskupo...a zasto generaliziram?! Pa zato jer sa cim god sam se susreo nije bilo dobro cak ni priblizno...to ti je otprilike kao dacia od pred 10 godina...dali vozi-vozi,dali te doveze di trebas ici - doveze,dali se spustaju prozori - spustaju, dali ima buker - ima ... i sve tako ali to je daleko od jednog vw ili neceg tako slicnog...ja bi novu daciu odmah kupio ali ovu staru nebi ni na poklon uzeo...sve stvari iz turbo-x su ti kao stara dacia...ima ljudi koji su kupili taj auto i vozili ga i jos ga voze ali ja nisam od tih...ja sam samo iznjeo vlastito misljenje a svatko ce sam odluciti oce li to kupiti ili nece...

sve je to ok, slažem se... ali, dali si ti ( ili tvoji prijatelji) uopće kupovao ovaj jack 6,3 o kojem pričam pa da nam možeš potvrditi
njegovu kvalitetu/nekvalitetu ili si mišljenje donio opčenito na temelju iskustva sa drugom robom kupljenom tamo?

a o cijenama ne želim ništa reći, svaki trgovac sam kreira svoje cijene.... ili ti paše ili ti ne paše.... pa izvoli...
meni neki proizvodi pašu jer ne moram za iste pare čekati kineza 2-3 tjedna a imaji i kvalitetnijih proizvoda po pristojnim cijenama

Ti stvarno ne citas sta sam napisao...procitaj oped moj predzadmji post pa ces shvatiti odgovor na svoje pitanje... ;)
the_bebe

PostPostao/la audio kutak » Ned lip 16, 2013 10:17 pm

the_bebe napisao:Ti stvarno ne citas sta sam napisao...procitaj oped moj predzadmji post pa ces shvatiti odgovor na svoje pitanje... ;)

čitam buraz, čitam.... ali više volim kada osoba koja kaže da nešto ne valja stoji iza toga sa argumentima za i protiv
nego da to bude ona rekla, kazala.... pritom uopče ne sumnjam u tvoje frendove....

znači ti osobno nisi kupovao taj konektor pa bih te molio da pitaš svoje prijatelje kakav im se pokazao
jack 6,3 na kojeg ja mislim? dali su taj uopće kupovali? Pazi, imaju u ponudi još drugih istih i sličnih ovome kojega sam
ja linkao!

eto, ako ti nije teško, pitaj ih pa reci onda ovdje jel valja ili ne.

hvala i lijep pozdrav ;)
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Dean » Ned lip 16, 2013 10:29 pm

audio kutak napisao:
the_bebe napisao:Ti stvarno ne citas sta sam napisao...procitaj oped moj predzadmji post pa ces shvatiti odgovor na svoje pitanje... ;)

čitam buraz, čitam.... ali više volim kada osoba koja kaže da nešto ne valja stoji iza toga sa argumentima za i protiv
nego da to bude ona rekla, kazala
.... pritom uopče ne sumnjam u tvoje frendove....

znači ti osobno nisi kupovao taj konektor pa bih te molio da pitaš svoje prijatelje kakav im se pokazao
jack 6,3 na kojeg ja mislim? dali su taj uopće kupovali
? Pazi, imaju u ponudi još drugih istih i sličnih ovome kojega sam
ja linkao!

eto, ako ti nije teško, pitaj ih pa reci onda ovdje jel valja ili ne.

hvala i lijep pozdrav ;)

the_bebe napisao:..ja osobno nisam sebi nista uzima kod njih jer kako ovi moji uzimaju hrpu toga od konektora,kablova,led reflektora,moving headova,pojacala i da ne nabrajam sve......

the_bebe napisao:Kako sam već godinama u ozvučenjima i u svemu vezanom sa muzikom tako sam surađivao i sa turbo-x dućanom...u nekoliko navrata smo uzimali takve konektore i koji put su bili ok a koji put bi bili toliko loši da sam znao po 20 kom baciti u smeće ali doslovno...btw ako nekom treba šta iz turbo-x mogu dobiti 30 posto rabata pa tko voli nek izvoli ali recimo ove konektore nebi preporučio niti njihove XLR konktore,chinch konektori su kako tako ali isto daleko od dobrog konektora...ja se nebi igrao jer ne kupujete po 100 ili više konektora pa mislim da bi bilo pametno dati malo više i uzeti neutrik... :)
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la audio kutak » Ned lip 16, 2013 10:50 pm

sve to stoji deane.... mene samo zanima dali pričamo o dotičnim konektoru kojega sam ja linkao obzirom da firma
ima više modela koji izgledaju isto i slično.... eto, neka mi samo to potvrdi i sve ok, znamo točno na čemu smo...

a bebe kaže u jednom postu da osobno sebi nije uzimao a u drugom postu kaže da su ih uzimali ?? ajde to objasni, molim te!?!

jel ih je uzimao ili nije?
Zadnja izmjena: audio kutak; Ned lip 16, 2013 10:54 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la tom_hifi » Ned lip 16, 2013 10:52 pm

Napisao je da je uzimao TAKVE konektore, a ne slične ...
tom_hifi

PostPostao/la audio kutak » Ned lip 16, 2013 10:56 pm

ne želim više trolati kada mi se točno ne može odgovoriti....

kraj priče.... hvala svima
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la s@ki » Ned lip 16, 2013 11:00 pm

znači... "baš taj konektor" kakav si ti kupio on sigurno nije kupio jer si ga ti kupio i stoji ti u džepu, ladici ili je negdje ugrađen.
za "takve" konektore ti je čovjek vjerujem odgovorio.. kaj ne štima ?:D
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la Schultz » Ned lip 16, 2013 11:00 pm

Upravo sam htio reći neka se ovo locka...

Neka svatko kupuje ono što mu se sviđa od konektora.

Ja samo znam da ukoliko radim nešto za sebe i ulažem trud, novac i svoje i tuđe znanjem želim najbolji konektor koji si mogu priuštiti a da to ima smisla.

Meni osobno Neutrik ima smisla jer ako me on košta 50 kuna a kitajac 10 kuna, rađe uzimam Neutrik.

EOD
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la audio kutak » Ned lip 16, 2013 11:03 pm

neka mi samo potvrdi dali je on (ili njegovi) kupio (kupili) točno taj model sa linka i gotova priča.. jel to problem?
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Klokan » Pon lip 17, 2013 12:39 am

Pa covjek je rekao da su oni uzimali, pritom je vjerovatno mislio na firmu ili nekakvu ekipu koja je to ugradjivala na kojekakve uredjaje dok za osobnu upotrebu nije uzimao... Tako sam ja bebea skuzio....
Klokan

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Nabava dijelova