Pametni i jednostavni ljudi ce naruciti trafo s poklopcima.
Bepone napisao:ja necu, premala mi je cijena... mozda da su 100e komad..
Bepone napisao:zadnje od hashimotoa sam placao preko 200e komad...pa opet ne valjaju.. neki rucni rad sam placao 200 e kom, na c jezgrama , ti su dobri... premala cijena je 200 kn.. ja npr mogu iste raditi za 500-700kn /kom mozda, na c jezgrama.. za 200 kn mores dobit spulu i malo zice sa strane bez rada. i sam si namotaj po zeljine vjerujem ni da ce motac dobro napraviti posao , ako nema nikakvu zaradu..ovako se svodi na presing covjeka koji ce to samo na silu odraditi.
Edison napisao:Bepone napisao:ja necu, premala mi je cijena... mozda da su 100e komad..
Bepo, ovo lako mozemo srediti....
Bepone napisao:Edison napisao:Bepone napisao:ja necu, premala mi je cijena... mozda da su 100e komad..
Bepo, ovo lako mozemo srediti....
a znam![]()
ma radi se o tome da je tesko napraviti posteni interstage, ovdje se prica svodi na karakteristike zeleza i petlju histereze... obicni limovi nisu dovoljno dobri...dalje, jedini koji ima lijep pravokutni signal interstageje 1:1 omjer, bifilarno motan, od svih koje samo mjerio jedino taj moze proc kao odlican... ostali istitravaju na 10, 20 kHz to je vec uzasan pravokutnik...
itd..
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju