Bepone napisao:ovi lateralni 2sj 48 i kompanjon mu, su kao rodjeni za crescendo! ili za borbely verziju..!
Crescendo zna biti i crash-end-oh, a mislim da je Dadod dao puno bolji uradak u svom nedavnom postu iako je tamo izveden s dva para...
Bepone napisao:ovi lateralni 2sj 48 i kompanjon mu, su kao rodjeni za crescendo! ili za borbely verziju..!
ilimzn napisao:Bepone napisao:ovi lateralni 2sj 48 i kompanjon mu, su kao rodjeni za crescendo! ili za borbely verziju..!
Crescendo zna biti i crash-end-oh, a mislim da je Dadod dao puno bolji uradak u svom nedavnom postu iako je tamo izveden s dva para...
ilimzn napisao:Trebas nauzit rusku cirilicu i onda sve jako shvacati doslovno. Npr, Usilitelj nije silovatelj nego pojacalo
I nemoj se buniti, to je jedan od boljih testera ikad.
Khadgar2007 napisao:Čekaj,čekaj, tu su samo kartice,a di je makina na koju se stavljaju kartice?
Bepone napisao:i naprazenje znaci napon , a ne nesto za prazit kobasicine

Khadgar2007 napisao:Pretpostavljam ona sivkasta kutija sa rupama. Sada imaš tester sa šalabahterom, ajde to je jednostavnije od tracera kojeg sam ti nudio za džabe.

Master of disaster napisao:Čitam malo o charge coupled kondenzatorima u skretnicama npr;
http://www.enjoythemusic.com/diy/0911/charge_coupled_crossovers.htm
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 14 gostiju