Šta se radi...a ima veze sa....

Re: Šta se radi...a ima veze sa....

PostPostao/la SaWa » Sub lis 21, 2017 12:55 pm

Schultz...

Taj kabel ćeš usvirati ovako:
U gluvo doba noći , odi u šumu ' di je najveći hrast , ili bukva . Po želji jelda.
E kad si tamo došo , ' kod te najveće bukve tamo stani i čekaj nevrijeme . Čim počne padat kiša idi doma po kišobran , uzmi ga , i vrati se nazad . Čim je prošla , idi doma vratit kišobran jer : koji će ti k...c kišobran kad ne pada kiša ???
E tako . Kad si dođeš tamo , odn. kad tamo dođeš drugi put onda pazi na pijetla !
Čim on skoči gore na ljestve ti za njim , pa ga pričepi ! Onda , koliko puta kapne krv , tolko puta moraš ići kod tog stabla jel . Kad dođeš zadnji put , onda pročeprkaj oko drveta , tamo negdje mora biti kopačka zakopata . Ako je slučajno nisi našao , znači da je nema odn. da je drugi znak neki jelda .
Ako nađeš neki kamen , taj isti kamen zavij u krpu i stavi pod pazuh .... i odi doma .
D E V E T M J E S E C I N E S M I J E Š Č U T I G L A S A P I J E T L A , N E S M I J E Š Č U T I Z V O N J A V I N U I L I N E Š T A D A P J E V A !!!!! . Kad si to napravio/la , onda taj kamen zavit u tu maramu od nevine djevojke rubac skini da ona ne primijeti . Ako to napraviš dobro , ona neće primijetiti . Ako primijeti moraš sve ponovo od kišobrana . Ako si uspio , za tjedan dana tvoj kabel je usviran.. :D

:lol: :lol: :lol:
SaWa

PostPostao/la Schultz » Sub lis 21, 2017 1:24 pm

Kod bukve sam se malo pogubio....
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la Master of disaster » Sub lis 21, 2017 1:41 pm

Nema veze; SaWine upute se svode na ovo; Konfisciraj negdje jedno dva metra trake za gromobran.Čekaj nevrijeme. Grmljavinsko. Kada dođe popni se na krov zgrade. Jedan kraj kabela spoji sa gromobranom od zgrade. Drugi kraj kabela uhvati rukom. U drugu ruku uzmi onaj konfiscirani komad gromobrana i digni ga visoko. Kako ti ne bi bilo dosadno ispod pazuha ruke kojom držiš kabel stavi (kamen nesmije ti ispasti do kraja usviravanja) Pogledom traži bukvu. Čim ti pred očima bljesne a zatim se smrači kabel je usviran.
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la pamook » Sub lis 21, 2017 1:52 pm

Master of disaster napisao: Čim ti pred očima bljesne a zatim se smrači kabel je usviran.

ja sam citao da se ista stvar dogodi kada se kabl usvirava medju guzovima kakve crnkinje :think: ... ali kako obje metode zahtijevaju umno-psiho-fizičku aktivnost te jos neke predispozicije, ja unaprijed odustajem.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Dean » Sub lis 21, 2017 5:43 pm

Šule.. ti si mi nekad bio drag... sad te se malo plašim.. :shifty:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la davidbraco » Sub lis 21, 2017 6:37 pm

Kod pijetla ja sam se upišo u gaće od smijeha....
Bome dečki svi znate usviravati kablove i još ponešto...
davidbraco

PostPostao/la gilhooley » Ned lis 22, 2017 8:14 am

Sva je sreća da se nismo dotakli mojeg omlohavljenog srebra...

:lol:
Haba, haba, haba...
gilhooley

PostPostao/la pinco » Ned lis 22, 2017 10:00 am

Edison napisao:
gilhooley napisao:Ne treba na balkon.

U pećnicu na 200 stupnjeva, ja sam tako sa srebrom.

Dobro je prije stavljanja u pecnicu kabel namazati s malo maslinova ulja. Bude zvuk gladji. :lol:
A tko zeli prozracan i zivahan zvuk, lagano posuti s malo fino mljevenog cimeta, ne pretjerivati... :lol:

Hehe, tebi na audiofilu sviraju i strujni kabeli, a i krigenizacija lampi moze imat smisla sta se zvuka tice.
Tamo onaj lik Kabel, sta prodaje maglu kriogeno tretira i nozeve pa mu nakon toga bolje drzu ostricu......
Valjda su budale kad nozeve kalu i otpustaju na tocno odredjenu temp.
A valjda je on strucnjak za sve pa zna, covik je mozda nabavija kakvu skalameriju. Triba mu dat podrske, ima to smisla, zasto mu nebi naivci placali.
pinco

PostPostao/la Schultz » Ned lis 22, 2017 11:54 am

Maro radi dobre žnjore, samo ponekad malo zabrije....

;-)

Ali ja mu dajem podršku 100%. Neka hladi i neka grije.... Svakome svoja zabava. Odo ja malo u garažu.... :-)
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la pamook » Ned lis 29, 2017 8:38 pm

...pitali me oficiri čija sam..... :lol: :lol:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica