Postao/la Schultz » Pet lis 20, 2017 6:50 pm
Na stranici 431 počeh kao nešto raditi i sada se sapletoh na nekakve žičurine i krenuh ja, živahno, da to savršim... Djeca kopaju u parku, možda mater zakopaju, i nađoh malo vremena za sebe, izvukoh laganu mehanizaciju i lemilice i uglavnom ja to zapletoh, malo duspolom probah, ne izbacih niti jedan osigurač (totalno bez veze), bez praska i munje...
Uglavnom, signalni kabel 10 x 0,75 u konfiguraciji 4 x 0,75 faza i nula (3 mm2) i 2 x 0,75 (1,5 mm2) zemlja sve međusobno iskrižano. Znači svi parni su faza, svi neparni su nula osim zadnjeg koji je zajedno sa PE (žz - nije živi zid, niti masonerija niti zidari u igri)....
Nemam pojma što sam dobio osim da sam potrošio nešto novaca na gluposti (utikači i tako...) ali to i sami znate da tu pomoći nema. Sada neka malo stoji pa ga možda jedan dan i uštekam u nešto... Pećnica ili frižider i tako to...
Slike su slikane mobitelom na brzinu i u kuinji a samo da se zna, ne namjeravam loalnim motačima (drugu Marotu i inima) da se petljam u poso....
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Malvazijski tigar