Nije bas bez beda, jer je problem namazati ljepilo konzistencije meda u ultratankom sloju da ne probije van kroz furnir

... na slikama se vidi dio sjajne povrsine gdje je ljepilo proslo kroz furnir (0,7mm debljine ili tako nekako, nema ni 1mm) ali se tako mala kolicina koja je probila moze sasvim fino skinuti smirglom, pa se ni ne vidi (na slikama je prigusnica vec lakirana mat lakom, zato je tamnija)...inace, ako ostavis posudu u kojoj je ljepilo otvorenom, dobijes nesto kao na trecoj slici

... na 6GF7A monoblokovima sam ljepio prednji laminirani furnir na aluminij kucista s ovim ljepilom, i nema "promjene" vec par godina (blokovi su radjeni pred TF Sisak) ... zaeeb je sto ljepilo ekspandira, tako da ga treba nanijeti vrlo oskudno (ali opet preko cijele povrsine), dobro stisnuti da se komadi ne pomaknu zbog ekspandiranja, a takodjer ima i "viška" koji izadje sa strane, ali to se oreže i sve 5.... ljepilo reagira s vlagom u zraku/predmetu lijepljenja pa je negdje po netu cak navedeno da se drveni komadi pred nanosenje ljepila navlaze

.... taj dio sam preskocio, za sada
inace, mr.

je to radio pred par godina, ja sam ga samo kopirao u ideji i eventualno lose kopirao u realizaciji

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.