Bio sam danas kod Deana i skoro uzeo njegove kondenzatore. Već sam rekao uzimam, ali u toku dana sam par puta razmišljao o njihovu naponu 1200V. Kondenzatori su Iskra PIO 20uF 1200V NOS NIB i preporuka za iste, no, kod paljenja i gašenja će špice napona kod mene prelaziti 1400VDC!! Zaista neću riskirati s visokim naponom, tako da sam otkazao kupovinu.
Nadalje, kondenzatori koje je Davorin pokazao u temi ne traže nikakvo veliko bušenje po kutiji, no, kada se stave jedan do drugog, izlazi da su ~249.5mm dugi x 8.35mm široki. To je poprilično i zaista je vrlo naknap u mojoj kutiji.
Izrezao sam od kartona otisak kondenzatora i svih dijelova koje bih eventualno morao micati, a toga ima.
Znači, da bi dobio
OVO:

Moram micati oba mala svičera, odgodu paljenja napona, bias trafo, nosač za veliki toroid pomaknuti skroz do ruba te malo ga isbrusiti, veliki svičer pomaknuti skroz iza do kutije. Tu sve radi o milimetrima.
Sadašnje stanje:

Svičeri dolje, mogu ih rotirati kako želim! Ova velika pločica (iznad kartona, ne desno) ide out, naravno, pa ću imati puno mjesta ispod nje.

Bias trafo sam mislio čim bliže samom bias napajanju, a ispod njega na tu zadnju stranu bi trebalo stati i obje prigušnice.

Kada je već monoblok bio otvoren, pobrisao sam svu prašinu, pregledao elemente i nigdje se ne vidi nikakav znak 'starosti' ili bilo što da bi indiciralo na pregrijavanje ...
Bit će tu posla!