Schultz napisao:Kako si zadovoljan sa ovim Dremelom?
Što to sve može?
Vidim može rupe. A jeli može upustiti prije nego probuši? Koliko je veliko navjeće glodalo? Kolko para?
zadovoljan skroz

.... mali alat ali dovoljno jak kako mu i ime garantira... uzeo sam ga bio u Osijeku kad se Baumax rasprodavao, snizen sa cca 1200kn na nekih 780kn ili tako nekako... uz njega dodje jedno glodalo s 2 ostrice ravnog vrha (mislim da ne fi 8mm x 10mm) i jedno za rezanje, a`la svrdlo samo drugacije... doticnim sam rezao na gornjim slikama iz jednog poteza, odn. cijelom dubinom iverice, nisam isao u dva ili tri prolaza, stroj se nije mucio (smanji broj obrtaja ali ne popusta u glabanju)... lagan, relativno malen i upravljiv - taman

imam i origigi Dremel mini busilicu, i to nema nikakve veze sa ovim sto se mogu kupiti po 300ak kn - i sto se tice snage, robusnosti, svega... isplati se, kupis jednom i mir

... svakako moj glas "za"
nisam dobavljao dodatna glodala (jos uvijek), ali cu vjerojatno morati, barem ono za zagladjivanje rubova i jos jedno za rezanje.... kad dodje na red....
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.