ehhhhh
fali jedna nula tamo kod 20mm, tj. treba bit 200 mm
narucivao od jednog lika s ebay-a, zato jer mi se svidio sam furnir, drugo - nije bio skup pretjerano (ovdje je nesto preko 9 m
2 debljine 0,6mm a sve za 45€ furnir i 15€ postarina), drugo - da ne gnjavim (opet) naseg druga

da gdje, zasto, posto - uzeo ovo jer je bilo WYSIWYG - sto u mojim krajevima nije narocito moguce (osim nazicavanja nekih struktura za nekakve restlove ili slicne p*darije).... jednostavno sam se navikao da za 10-15€ vise, dobijem naruceno na noge, vrata ili vec kako god, plus duševni mir jer nisam nikoga morao slusati kako mi je bolje "uzet tapetu i prelijepit jerbo je 400kn punoprevise za takve pizdarije sto ja radim tj. zvucnike, ajd da radim neki namjestaj pa jos-jos, kuhinju na primjer, ali ovo....
postalo mi je pretesko ostat miran i presutjeti litaniju kao da sam opet 14 godina i dosao sam u trgovinu trazit nesto pa mi opet sole pamet, a ako kazem - kazem direktno, pa onda bi trebalo zbilja fotkat te uvrijedjene face gurua s druge strane zbog odbijenice njihovog velebnog stava i savjeta...
zato, narucim, platim i dobijem... ponekad naravno - zajebem, ali i to racunam pod dobijem
prodavac je ovaj:
http://stores.ebay.de/kandesbunzler2?_t ... 7675.l2563i treba ga potraziti iskljucivo preko ebay.de a ne preko ebay.com
postarina je postena, dostava ne da je brza nego

(27. poslano, danas na vratima, i to subota) a kvaliteta je vrlo uvjerljiva.... plus sto ima za izabrat malo tih, tzv. egzota....
da je bilo dovoljno povoljno, uzeo bih ziricote furnir, ali je za dvije kutije onih gabarita debelo daleko od povoljnog... iako mi se izuzetno svidja, vec dugo

... ovaj sto sam uzeo mi se svidio jer mislim dobiti "starinski" štih, a bez uzdužnih ili poprečnih šara (trenutno mi to nije napeto)...
eto
dakle, nije 20mm nego 200mm, a duljina je 2050mm