...dragi Piko....
...meni Ti je poprilično dosadno u životu, pa mi treba neka zabava, neki bizarni hobi koji će bit dovoljno skup a opet dovoljno blesav da me svi sa strane gledaju `nako, a bolju polovicu najčešće samo potapšu po ramenu, i uz astmatični uzdah i blago suzne oči odšetaju dalje u svoju svijetlu budućnos`, potajice sretni što nemaju takvog primjerka u vlastitoj familiji odoše izmolit zaštitni Očenaš.
I nakon kraćeg razmišljanja, Piko meni doda kontakt sprej.
Lijepo je to, kad kontakt sprejom našpricaš klizne prekidače, onako obilno, da se nakon 30+ godina "očiste", a radili su sasvim dobro... i onda, nakon promjene elektrolita, prelemljivanja i brisanja, zatvoris uredjaj i ides ga slusat... a ono, milina, radi ko nov...
ali naš dragi sprej radi s odgodom, pa tako nakon dan-dva-pet, dotični klizni prekidači počnu radit napola, jer di ćeš bolje od čišćenja nego kad se sva gofna koja su se nakupila (ali nisu smetala), sad fino pokrenu unutar plastične kutijice, koju, srećom, uopće nije lako pokidat....
pa eto, večeras, nakon pokušaja slušanja gramofona preko phono ulaza ovog malca (nedavno sređivani preamp za probe/igre) ponovo rastavljaj, pa malo mozganja kako to uopce rastaviti, pa.... ocistio 3 kom, ostatak sutra... valjda....

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.