davorin napisao:Reinstalacija 10-ke na računalu (sa kojom nitko nema iskustva!) mi već ~10-ak dana zagorčava život
flega napisao:davorin napisao:Reinstalacija 10-ke na računalu (sa kojom nitko nema iskustva!) mi već ~10-ak dana zagorčava život
Pošto istu instaliram i podešavam na dnevnoj bazi, mislim da imam iskustva pa ako što treba - pitaj
davorin napisao:flega napisao:davorin napisao:Reinstalacija 10-ke na računalu (sa kojom nitko nema iskustva!) mi već ~10-ak dana zagorčava život
Pošto istu instaliram i podešavam na dnevnoj bazi, mislim da imam iskustva pa ako što treba - pitaj
Napravio sam uspješno kompletnu instalaciju legalno kupljene 10-ke na drugom, novom računalu, ali ovdje se radi o instaliranoj 10-ki od strane MICROSOFT-a (besplatna ponuda na koju sam dobrovoljno pristao, iako mi je 7-ica radila stabilno i dobro?!) preko 7-ice (također legalne) na prijenosniku.

Svaka faza ljepljenja traje cca.15, to je dovoljno da se ljepilo stvrdne i da se dalje može raditi. Ubacio ispunu iz jastuka, na zadnju stranicu zalijepio kvadratiće sa navojem na koje će ići nosač za zid.

minecraft pamook napisao::clap: minecraft![]()
bolje da mojima ne pokazem sliku
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost