Ja imam hp9420 iz 2006-te prošle godine riknuo monitor a i matična je pokazivala čudne znakove. Sa ssd-om je to bila pila samo takva,puno bolji stroj od ovog novog sto sad imam. Ako ti treba za dijelove...bolje nego da ga djeca rasture..
Ja danas radno-pustio u pogon još jednu weš mašinu( 7kg-Lg-više ju lakiro nego auto),spalio jedan laptop, sredio 2atx napajanja, posvađao se sa ženom i tako....neki bez veze dan.
davidbraco napisao:Ja danas radno-pustio u pogon još jednu weš mašinu( 7kg-Lg-više ju lakiro nego auto),spalio jedan laptop, sredio 2atx napajanja, posvađao se sa ženom i tako....neki bez veze dan.
je, oce nedjelja bit tako, zaeebana, svi na okupu a ne znas tko kome ide vise na ... zato je najbolje se povuc u svoje odaje, pećinu, wc, spajzu, vec negdje...
Nakon pol godine udostojio sam se upaliti svoj mali Asus Eee PC. Baterija jedva oživjela ali to će valjda par punjenja i pražnjenja popravit. Nagradno pitanje-ima ko šta slično- na tipkovnici tipke a, s ,d , i tipka g otkazale poslušnost.
Znači ako netko ima tako nešto neispravno(moj eepc je 10 incni-1005 nešto model) pa da kanibaliziram tipkovnicu-navodno ih je dosta prodao tcom 2008. g.