davidbraco napisao:Re: Šta se radi...a ima veze sa....
PostPostao/la davidbraco » Čet ruj 29, 2016 10:09 pm
HM!!!hm!! hmmmm....
prelemio i jesam, ali svejedno nije pomoglo... a i ovo zakljucaj se na 2 sata nije bilo nikako moguce jer su klinci suprotne smjene u skoli
zbunjivalo je i to sto je relej od slusalica uredno radio kada se utaknu iste, a ova 4 ne, a napajanje sa istog raila, pa je bilo logicno ici traziti gresku blize relejima... a i pracenje vodova je olaksano tako da su ispravljacke diode na jednoj pcb, regulatori na drugoj, pa komad kabla sa 12 zica na trecu, pa treca utaknuta u 4. a ista povezana s 5 nekakvim krutim flat kablom, sve odozgo poklopljeno 6. plocicom na kojoj je izmedju ostalog upravljanje relejima ali ne i napajanje... i najljepse od svega, sve moras sastavit da bi isprobao i eventualno nesto mjerio, jer cim skuzi da nema neku od plocica - ode u protekt i ugasi se... ehhhh
Khadgar2007 napisao:P.S.
Nije ti trebalo ovo sa novim Istjerivačima duhova,koji će ti to đavo? Bolje da ne znaš koliko si reputacije s time izgubio.

ja volim GB jos od prve inkarnacije, drugi je bio vise-manje njesra... a ovaj ne moze bit toliko los... a sto se tice reputacije, jednom davno, davno, za vrijeme faxa, sadasnja godpodja a tadasnja divojka i ja krenuli u kino... i umjesto mog izbora filma, kupili kartu za nesto sto se zove "Male žene"... kako sam se zaeebao i kupio osrednju porciju kokica, iste sam pozobao u prvih 10 minuta tog superzanimljivog filma, a onda sam pojeo i pola škartoca (tada su bili od onog finog, smedjeg papira, ne karton)... a jednom sam isto tako se dao nagovorit isao gledat nesto sto se zove "Piano".... zivotna drama gospodje koja se seli negdje u prasumu i vucara svoj pianino tamo (to nam sve govori)... pa malo place, pa padne u blato... pa negdje idu, pa padne u blato...pa se onda Harvey Keitel i doticna nesto svadjaju, pa place, pa padne u blato... pa onda jos malo cmizdrenja i padanja u blato... a na ni kokica, ni škartoca
e da, isto tako sam odgledao i Titanik....
pa sad, sto se reputacije tice, ne brinem, ali drzim se uglavnom ekranizacija Marvelovih stripova, i tu i tamo ponesto sa strane...
sta je sigurno, sigurno je
a sto je zabavno, zabavno je.... a takvih je sve manje
zato, Ghostbusters