Dean napisao:Ja bi prvo malo izmješao tranđe da se uvjerim da se manji naponi šetaju sa pripadajućim tranđama---

prokletinja ima donji lim fiksni a ovi su totalno tamo na dnu, a ako samo jedan kabl od vidjenih na fotkama nije spojen - nece se upaliti.... tako da bih ga morao totalno sastaviti (opet) da bi isprobao, pa onda (opet) sve rastaviti na sitan rezanac da bi eventualno nesto zamijenio - e sad, nije problem u uspi-prospi nego u kvaliteti plasticnih konektora spojnih plocica (gornja HDMI plojka se veze s donjom preko 7-8 ubodnih konektora ali ne na kablu nego fiksnih na plocicama (okomite, ujedno sluze i kao nosac gornje plocice) tako da se bojim da bi ovo kroz jos par rastavljanja moglo poci jednim sasvim drugim smjerom

... zato bih radije zamijenio pa sastavio, pa ako je ipak tako da se opet neprikladno ponasa, onda (opet) rastavio

... vec sam mu mislio ispilit par rupa odozdo, "za bolje hladjenje" a bome i pristup nekim komponentama
davidbraco napisao:Prvo sam zgrabio par pločica iz furde sa smd komponentama i shvatio da nemrem pročitati niti jednoga.
Očoravio sam.
Onda sam malo pretraživao i našao u ELMATIS-u.
MMUN 2211 LT1G kučište sot 23
cijena-0,70 kuna iliti 70 lipa
Nadam se da sam pomogao.

thx, njih se uopce nisam sjetio

... a osim sto ih je problem "procitati", ne znam kako zakljuciti koji je koje oznake iz samo 2 slova jedva vidljiva s gornje strane... otud i problem kopanja po furdi (imam i ja nesto toga

) kad ne mos bit u nista siguran
narucim, pa sjedni i cekaj
thx