Trebao si uzet onog tekuceg u kantici,i nanositi ga kistom.Ako je temperatura okoline umjerena bitumen je gusci i nema pretjerano straha da se cjedi,cak i s gornjih stranica.Par slojeva da dobijes neku odeređenu debljinu i to je to.Taj u spreju nisam nikad vidio al mogu zamislit... P.S. Mogao si mapravit zasebnu temu pod zvucnici... Pa da lijese pratimo tvoje avanture
Ja sam bio prisutan nekoliko puta kada je majstor nanosio taj bitumen ili što već na podvozje auta. Zapravo možda i nije riječ o bitumenu znam samo da je kantica bila od wurtha i natpis je bio da je baš za podvozje auta. Uglavnom veoma čist posao je to bio, Na kanticu se pričvrstio pištolj za farbanje,kompresor i voila sve gotovo u tren oka bez puno packanja.
U zadnjih šest mjeseci(možda i više... ) su mi stigli svi dijelovi,ali tek danas sam stigao sve zalemiti na pločice.. Uskoro ću naručivati nešto trafića od Kolareka,pa će se i ovo predpojačalo ogrebati za svoju željezariju.
IMG_20160903_191415_HDR.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.