DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la Master of disaster » Čet lip 23, 2016 4:38 pm

I? Kakav je taj compaund? Ja sam svojevremeno dobio jedan ali mu fali tetiva, i sada razmišljam da li da se bacam u trošak i osposobljujem ga ili ne...
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la pamook » Čet lip 23, 2016 5:38 pm

Master of disaster napisao:I? Kakav je taj compaund? Ja sam svojevremeno dobio jedan ali mu fali tetiva, i sada razmišljam da li da se bacam u trošak i osposobljujem ga ili ne...

Zaeeban :D :doh:

al gušt je

:D
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet lip 23, 2016 6:15 pm

Pa zar is tog razloga pravi strijelci ne nose zaštitu na podlakticama? ;)
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la SaWa » Čet lip 23, 2016 6:46 pm

Khadgar2007 napisao:Pa zar is tog razloga pravi strijelci ne nose zaštitu na podlakticama? ;)

NE...to se kupuje tek kad nahebesh ovako... :lol: :lol: :lol:
SaWa

PostPostao/la pamook » Čet lip 23, 2016 10:40 pm

Khadgar2007 napisao:Pa zar is tog razloga pravi strijelci ne nose zaštitu na podlakticama? ;)

lako je njatke iz prikrajka.... zastita narucena, a u medjuvremenu tvrdi bubble wrap u koji Branko mota trafoe i malo duct tape-a i voila....

nakon 30ak hitaca i malo natezanja s nisanom... i jos dva puta jaukanja jer su me (opet) kablovi opleli po istom rumenom mjestu pa sad izgleda vrlo višebojno :D ... grupacija s 15m udaljenosti :D

vecinu prevruceg i sparnog popodneva sam utukao u izradu DIY mete, tako da je i DIY dio zastupljen u potpunosti :dance:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet lip 23, 2016 10:44 pm

Mogu samo reći svaka čast na grupaciji, još malo vježbe i mogao bi postati naučnik rendžerima iz Quel'Thalasa. :D

edit: Samo pazi kako prilaziš rendžerici Alleriji, mogao bi ostati najmanje bez ruke. :lol:
Khadgar2007

PostPostao/la Ivica33 » Čet lip 23, 2016 10:53 pm

O kojem se proizvođaču i modelu luka radi i gdje je kupljen ako nije tajna. Hvala.
Ivica33

PostPostao/la pamook » Čet lip 23, 2016 11:30 pm

Luk je PSE Thunderbolt, stariji model koliko sam shvatio, a kod mene je (za sada) na "probi" ....tzv. žabu u vodu i te priče :lol: :lol: ... luk je one cam...

na luk je montiran "sportski" nišan od cca 1200kn (tako mi je receno), i od opreme jos ima stabilizator (nisam koristio) te okidac... zastitu za podlakticu, kako je vidljivo, nema :D ...rest je montiran (nije onaj whisker biscuit tipa), D-loop i peep sight takodjer

duljina natega je namjestena za mene (30" - to je i maksimum), a snaga je namjestena na nekih 55lb (od max. 60lb)... strijele su aluminijske Easton eclipse 31" 330sp...trenutno skeniram ebay za kompletic karbonskih spina 330-370 po preporuci...

luk je kupljen u Cico - sport trgovini (ima naljepnica na njemu) ali ne znam kada, ali nema tragova "nasilja" niti pukotina nigdje na krakovima, tetiva i kablovi su mijenjani (ne sada, ranije) i to je otprilike sav info sto imam :P

kako imam dovoljno dugacno dvoriste i "vocnjak" koji se nastavlja na isto, a granici s drugim istim takvim prostorima, ispada da mi je ovo najbolji "sport" koji mogu izabrati - maltene, ležiš a iđeš razina :lol: :lol: , ne moram se maknut od kuće a "trening" mogu odraditi kad god mi odgovara....

mislim da sam pečen, i to well done :mrgreen:

pogledam i poslikam sutra i nišan, nisam zapamtio nista osim startnih postavki pri montazi...
pamook

PostPostao/la Ivica33 » Čet lip 23, 2016 11:44 pm

Zahvaljujem!
Ivica33

PostPostao/la Khadgar2007 » Pet lip 24, 2016 12:07 am

Ukratko malo o IN music festivalu. Atmosfera je bila odlična, definitivno se isplatilo platiti trodnevnu ulaznicu i biti tamo sva tri dana sudeći po mome utisku sa zadnjeg dana. Bendovi su bili odlični, bilo je svakakve glazbe od rocka, do afro pa malo techna. Definitivno me se dojmio Teslin toranj na kojem su bili montirani veliki monitori 360°u krug na kojima su se vrtili slajdovi i snimke Davida Bowia i vjerojatno Tesle(nisam bio toliko dugo unutra da odgledam kompletan program).

DrazenK i ja ispred tornja.
Teslin toranj.JPG

Naravno atrakcija večeri Polly Jean, koja je bila odlična. Počelo je sa stvarima sa novog albuma koji je izdan nedavno pa na predzadnji album i nekoliko pjesama sa početka njezine karijere. Žao mi je što nije otpjevala još nekoliko starijih pjesama koje su baš čisti rock(meni njezino najdraže razdoblje) ali kako je izdala novi album razumljivo je da će ga malo ispromovirati. DrazenK i ja smo se malo zadržali u obilasku kompletnog festivala tako da kada smo se vratili na glavnu pozornicu bilo je dosta ljudi i nisam se uspio progurati u prve redove pa sam zauzeo neko mjesto sa desne strane i odokativno 15ti red tako da moje snimke nisu nešto naročito kada se uzme u obzir udaljenost i idiot fotić koji po noći nije najbolje riješenje.

Polly Jean (1).JPG

Polly Jean (2).JPG

Polly Jean (3).JPG

Evo i nečije snimke koji je ipak imao bolju poziciju od mene u odnosu na pozornicu(a i bolji fotić/mobitel)
Watch on youtube.com
" target="_blank
Khadgar2007

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica