Luk je PSE Thunderbolt, stariji model koliko sam shvatio, a kod mene je (za sada) na "probi" ....tzv. žabu u vodu i te priče

... luk je one cam...
na luk je montiran "sportski" nišan od cca 1200kn (tako mi je receno), i od opreme jos ima stabilizator (nisam koristio) te okidac... zastitu za podlakticu, kako je vidljivo, nema

...rest je montiran (nije onaj whisker biscuit tipa), D-loop i peep sight takodjer
duljina natega je namjestena za mene (30" - to je i maksimum), a snaga je namjestena na nekih 55lb (od max. 60lb)... strijele su aluminijske Easton eclipse 31" 330sp...trenutno skeniram ebay za kompletic karbonskih spina 330-370 po preporuci...
luk je kupljen u Cico - sport trgovini (ima naljepnica na njemu) ali ne znam kada, ali nema tragova "nasilja" niti pukotina nigdje na krakovima, tetiva i kablovi su mijenjani (ne sada, ranije) i to je otprilike sav info sto imam
kako imam dovoljno dugacno dvoriste i "vocnjak" koji se nastavlja na isto, a granici s drugim istim takvim prostorima, ispada da mi je ovo najbolji "sport" koji mogu izabrati - maltene, ležiš a iđeš razina

, ne moram se maknut od kuće a "trening" mogu odraditi kad god mi odgovara....
mislim da sam pečen, i to well done
pogledam i poslikam sutra i nišan, nisam zapamtio nista osim startnih postavki pri montazi...