sonny napisao:I hvala druze Schultz na ustupljenom pojacalu, ugodno provedenom poslijepodnevu i hrpi poklona iz skrivenih kutaka pecine![]()
Hajđe, hajde... Pećina je duboka a za ugodno druženje uvijek se nadje malo vremena...
sonny napisao:I hvala druze Schultz na ustupljenom pojacalu, ugodno provedenom poslijepodnevu i hrpi poklona iz skrivenih kutaka pecine![]()
Schultz napisao:Kada malo bude radilo jačalo, probaj se malo sa drivericama poigrati. Ja nikad nisam ozbiljno uspoređivao...

sonny napisao:E a vidi sad ovo...
pamook napisao:Schultz napisao:Kada malo bude radilo jačalo, probaj se malo sa drivericama poigrati. Ja nikad nisam ozbiljno uspoređivao...
Ecc81 je "najlošija" varijanta, Edison je na TF-u u BJ imao D3A, ja sam stavio E180F a ide isto tako i 6J9P (odn. 6Ž9P korektno pročitano), 6J52P sam probao ali su bile mikrofoničneeeeee, na kraju mi je pokojni
poslao šaku dotičnih za probu, ali nikada ih nisam izredao da dobijem 2 koje ne skviče....
Edison napisao:Ma sasvim je u redu driver s ECC81. Mrvicu je pojacanje manje, ali nema mikrofonije...
Razmisljam svoj DAH-2 pretvoriti u izlazno pojacalo, vratiti ECC81 na ulaz i izbaciti pot, preklopnike i chincheve. Ali nemam novi prednji i straznji lim za tu operaciju. S dobrim pretpojacalom s pojacanjem oko 4x to bi radilo odlicno...
joe dalton napisao:Nisi li ti svojevremeno od mene uzeo 2 kom. 5842 Raytheon?
Probaj s njima drajv babuške![]()
Ne bu ti žao a još bu ti i ostalo
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 4 gostiju