davorin napisao:PS: Hvala ekipi koja je odgovorila na moje pitanje
Koje je bilo pitanje i gdje!?
Stranicu ranije , Edison i Khadgar su riješili neke moje dvojbe ,pa mislim , red se zahvalit.
davorin napisao:PS: Hvala ekipi koja je odgovorila na moje pitanje
Khadgar2007 napisao:Davorine, ma malo se zezam(namjerno nisam stavio smajlić). Znam da to ne radiš radi drugih zvučnika. I mislio sam da se ovo tvoje okači samo na one koje ima a bas se riješi sa nekim wooferom(ako se ne varam Elvis ima nekakav) kojeg bi tjeralo neko SS pojačalo.
elvis napisao:.... na skorom Davorn show-u 2016. u Zadru.
Dean napisao:elvis napisao:.... na skorom Davorn show-u 2016. u Zadru.
Misliš na TF 2016 ili nešto drugo?
Khadgar2007 napisao:Ča se tiče količine opreme nije niti Dacho imao manje kada je vukao svoje kutije od kojih 60kg u Sheraton pretprošle godine, dva pojačala,aktivna skretnica i neke sitnice. Za ono cijevno ili poluvodičko ja mislim da smo već odavno oguglali na to, bitno je da je DIY a ča se nalazi unutra je manje bitno. Tako da ako se ti tamo ne nacrtaš imamo riječku mafiju koja će doći po tebe,strpaju tebe i opremu u crni kombi i sljedeća stanica hotel.
elvis napisao:Dean napisao:elvis napisao:.... na skorom Davorn show-u 2016. u Zadru.
Čuo sam da Davorin samostalno nešto organizira u Zadru. Nitko od zadarske DIY ekipe nije dobio nikakav info ili poziv za sudjelovanje u organizaciji. Moguće je da se radi o TF-u, vjerojatno da.
elvis napisao:Dean napisao:elvis napisao:.... na skorom Davorn show-u 2016. u Zadru.
Čuo sam da Davorin samostalno nešto organizira u Zadru. Nitko od zadarske DIY ekipe nije dobio nikakav info ili poziv za sudjelovanje u organizaciji. Moguće je da se radi o TF-u, vjerojatno da.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 8 gostiju