...nakon malo izbivanja, par novih fotki
zbog par upita oko ovog pota, kopalo me pa sam ga rastavio... utisak je vrlo dobro do odlicno

.... cak bi se i otpori uredno mogli zamijeniti za neke bolje, ako ima potrebe (a pogotovo ako ih netko ima po ladicama, ja nemam

)... premjerio sam ih redom i uparenost je konstanta i odlicna (razlike su uglavnom na drugoj decimali, kako na nizim tako i na visim otporima) a kvaliteta izrade je jako dobra... jedino me zasmetala ona maščoba na putu klizaca pa sam je ocistio, prvo "suhim" kontakt sprejem a onda lubricirajucim i sve ponovo sastavio...
ono sto me veseli (ali ne za ovaj projekt) je da se skidanjem zadnjeg poklopca uredno moze "nadovezati" kuplung s motorom, za daljinac.... dobro je znati
klizac je na stalnu udaljenost od povrsine plocice vezan plasticnim osiguracem tako da su plocica, alu oklop i klizac "jedno tijelo" kada se povezu, i samo nataknu na osovinu...
link na prodavaca:
http://www.ebay.com/itm/262140731691?ru ... 26_rdc%3D1" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank
i fotke:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.