Zmajz napisao:@flega
Dimenzije kutije sa jednim Vifa drajverom su 65cmX44cmX7cm (TL), sa dva drajvera 27cmX112cmX10cm. Obadvije kutije su obložene platnom koje može poslužiti za slikanje itd. Kutije sa jednim drajverom su rađene od kompozita lesonita i PU pjene, ali možeš koristiti što želiš ako se držiš unutarnjih dimenzija.
Linkovi na visokotonac (dobar zvuk, Westra papirni visokotonac) i bas/srednji (Elmatis, Dynavox) služe zato da vidiš gdje i pošto ih ima. Ta se je kombinacija pokazala sasvim OK u K und T prototipu (ML TQWT), a cijenom bi stali u 300kn, na knap s materijalom.
zgodno, ne moram se baš previše istrošiti, odnosno unutar planiranog budžeta sam
da rezimiramo:
treba mi dva zvučnika iz elmatisa=2x78kn + 2 zvučnika iz D.Z. = 2x30kn. Sve zajedno je 216kn. Osim toga mi treba i lesonit (pretpostavljam 5mm) i pjena (neznam koliki pakung). Pretpostavljam da treba i nešto materijala za skretnicu? OVo s platnom mi se sviđa, mogu staviti ulje na platnu gore
E sad, ako je to sve - možeš li me uputiti na neki tutorijal za izradu ili shemu sa dimenzijama ?