13DR7-protufazno jednostavno pojačalo

Re: 13DR7-protufazno jednostavno pojačalo

PostPostao/la pamook » Pon lip 08, 2015 9:54 pm

... danas donio drug vozač, nisam siguran za koju koNpaniju radi, ali dovezao na vrata.... a sve u cilju testiranja za mogucu upotrebu... pa makar i kao sidro. Vrlo maleno i kratkotrajno, ali sidro.

kad se bude znalo cemu su, (ob)javim :P
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Zmajz » Pon lip 08, 2015 9:58 pm

Koliko si ih platijo????
Vrlo sam zainteresisan.
Zmajz - Z na kraju se ne čita i ne izgovara bez potrebe, to je nepostojano Z!
Zmajz

PostPostao/la pamook » Pon lip 08, 2015 10:01 pm

vižljaton.... praudli orderd to krovejša...
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
pamook

PostPostao/la pamook » Pon lip 08, 2015 10:03 pm

Zmajz napisao:Koliko si ih platijo????
Vrlo sam zainteresisan.

9€ komad, plus 15€ poštarine, plaćeno karticom bez puno podpitanja... poštarina je fiksinh 15€ do nas za pošiljke do 10kg brutto težine... katalog je opcionalan i besplatan...
pamook

PostPostao/la Edison » Pon lip 08, 2015 10:17 pm

pamook napisao:9€ komad, plus 15€ poštarine, plaćeno karticom bez puno podpitanja... poštarina je fiksinh 15€ do nas za pošiljke do 10kg brutto težine...

Pa dobro, sto nisi popunio paket do 10kg s tim traficima, pa ovdje napravio promet... :idea: ;)

Mislim da se Visaton artikli mogu nabaviti i preko Chipoteke, bar su nekad nabavljali...
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la joe dalton » Pon lip 08, 2015 10:19 pm

Elektrokem je zastupnik za Visaton.
http://www.elektrokem.hr/
joe dalton

PostPostao/la pamook » Pon lip 08, 2015 10:26 pm

Edison napisao:
pamook napisao:9€ komad, plus 15€ poštarine, plaćeno karticom bez puno podpitanja... poštarina je fiksinh 15€ do nas za pošiljke do 10kg brutto težine...

Pa dobro, sto nisi popunio paket do 10kg s tim traficima, pa ovdje napravio promet... :idea: ;)

Mislim da se Visaton artikli mogu nabaviti i preko Chipoteke, bar su nekad nabavljali...

:lol: :lol: ima razloga :mrgreen:

ovaj (tj. prosli) mjesec mi je bio izrazito povoljan za zbrljat narudzbu, pocevsi od onih speco trafoa, pa krepanog signal generatora, pa jos par sitnica koje ne bih smio zaboravit (a zelim :? ), tako da je ovo bio nasilni eksperiment za uske narodne mase do, grupno gledajuci, 115kg. I ja se prijavio, i popunio kvotu :mrgreen:

za ozbiljno, zbrljao sam nekoliko stvari, i to kvalitetno, pa mi nije ni na pamet padalo da se upustam u group buy makar se radilo o čavlima... ako se pokazu da su upotrebljivi - super, lako se napravi grupna narudzba, a ako se pokazu "manje" upotrebljivi, to mi opet ulazi u kvotu proslog mjeseca koji je bio valjda pokazni karmicki cerek :doh: . Naravno, to sve potiskuje i prekriva onaj vikend u SK, ali postari i carinici su neumoljivi, a trigger happy vlasnik racuna nikako da nauci :P
pamook

PostPostao/la pamook » Uto lip 16, 2015 10:08 pm

... novošć.... :D

stigao paket od Davorina, natrag do mene... i dogovor je da mogu objaviti "situaciju"... pa evo :D

one Špeko minijature, nula bodova.... odn. ne bas nula, ali teži tome :P ... kupovina doticnih se pokazala kao zaeeb, a buduci da mi ovo nije prvi put da se mogu navesti kao "los" primjer, evo i ovdje - da se netko drugi ne navuce na isto.... osim, naravno, ako je cvrst karakter, pa mora probati na vlastitom primjeru...

vižljaton ce biti upotrebljiv i upotrebljen u svrhe izlaznog trafoa na ovom pojacalu, ali kao pojacalo koje će bit "šuškavac" uz komp, za male FR8 vižljatone koje imam u litrenoj kutiji, napravljene dosta davno... nije najsretnije rjesenje, ali to je plan.

napominjem jos jednom - za vec spomenute (eventualne) osobe cvrstog karaktera :lol: - speco je narucen prema "imenu" modela koje je isto kao i kod Davorinovih trafoa, a na slici prodavanih trafoa su bili izgledom identicni trafoi kao i Davorinovi... jedino su u kutiji dosli drugaciji. Zato, ako se ipak ide u narudzbu, obavezno prije toga provjeriti da u kutijama nisu trafoi sa ovim neodgovarajucim rasporedom izvoda.

sve u svemu, opet sam kupio ribu koja je krepala... samo je ova od zeleza :? :lol: :lol:

u prilogu, fotke sa podacima, objava u dogovoru s Davorinom.... papir je A4, ako ce to pomoci za odredjivanje gabarita trafoa :D
pamook

PostPostao/la Edison » Uto lip 16, 2015 10:19 pm

JBG, pamook, desi se... :(

I ja sam svojedobno od druga s@kisa uzeo jednu plocicu, a da li cu to sastavljati, pojma nemam. Znam samo da mi ne treba jos jedno malo pojacalo, ali... ;)

No za svaki slucaj, plocicu sam kalajisao. Kolega s posla nabavio neku kemiju, zagrije se voda, ubaci ta smjesa i rastopi, i onda u otopinu ubaci plocica. Nakon nekog vremena nanese se sloj kositra i plocica postane srebrnkasta. Za svaki slucaj, ja sam plocicu "kupao" 24 sata, da kalaj bolje uhvati... Ne izgleda lose...
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la Dean » Sri lip 17, 2015 7:23 am

Edison napisao:JBG, pamook, desi se... :(

I ja sam svojedobno od druga s@kisa uzeo jednu plocicu, a da li cu to sastavljati, pojma nemam. Znam samo da mi ne treba jos jedno malo pojacalo, ali... ;)

No za svaki slucaj, plocicu sam kalajisao. Kolega s posla nabavio neku kemiju, zagrije se voda, ubaci ta smjesa i rastopi, i onda u otopinu ubaci plocica. Nakon nekog vremena nanese se sloj kositra i plocica postane srebrnkasta. Za svaki slucaj, ja sam plocicu "kupao" 24 sata, da kalaj bolje uhvati... Ne izgleda lose...

Pa baš fala na tutorijalu ! :snooty:
...pipl mast trast as....
Dean

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Cijevna tehnika