Ča se NaOH tiče,imam ja dovoljno dalmatinskog crnog da zaobilazim NaOH u širokom luku.
Khadgar2007 napisao:Neće mene ništa otpuhati. Dacho reci im.
Ča se NaOH tiče,imam ja dovoljno dalmatinskog crnog da zaobilazim NaOH u širokom luku.
Dacho napisao:Da malo ponovimo gradivo na zahtjev nekih...:
Mjesto odrzavanja Triode Festivala : SISAK
Vrijeme održavanja : 8.5. - 10.5. 2015.
Adresa gdje ce biti izložena oprema : Stjepana Radića 17, I kat
Mjesto spavanja (primarno) : Stjepana Radića 17, I kat
Mjesto spavanja (sekundarno) : Lađarska 9, (nije još 100%)
Mjesto održavanja tradicionalne večere u subotu 9.5. : Rimska bb, ( 150m od hotela)
SAMO ZA MLAĐE :Noćno oblokavanje i razgledavanje velike količine sisa "na izvolte" (po čemu je Sisak i poznat) u istoj ulici kao i hotel, dakle puzeći se može bez problema do hotela, u River Pubu koji je u vlasništvu naše zgodne domaćice hotela!!![]()
![]()
Parkinga ima brate mili na sve strane gdje god se okreneš i to uglavnom džabe (osim u petak do 15h i to samo pred hotelom)
Oprema se istovara od jutra od kada se probudim pa do kada hoćete i to sa stražnje strane hotela (prolaz kroz haustor)
Slike prostora sam već postavio par puta da ne ponavljam.
Ne zaboravite da opremu teglite na I kat, ali Kadhar se ponudio kao nosač pa to nebi trebao biti problem![]()
Cijene:
Dvokrevetna soba : 150 kn po osobi ako je dvoje u sobi
Dvokrevetna soba : 200 kn ako je samo jedna osoba u sobi
3 ili 4 osobe u sobi : 110 kn po osobi
10 osoba ne može spavati u jednoj sobi, zabranjeno!!!!
Cijene sekundarnog smještaja (Lađarska 9) su još nepoznate ali trebale bi biti slične kao u primarnom smještaju (takav je običaj u Sisku.....osim u hotelu Panonija, zato i nemaju nikoga u hotelu)
Cijene u Lađarskoj ovise o broju prijavljenih naravno pa malo još čekamo jer ima još min. 5-6 osoba koji će doći ali ovisi o tome da li idu pratilje sa njima ili će završiti u gore spomenutom Pubu bez njih!!![]()
Ako treba još koji info slobodno pitajte.
Što se tiče majca i akreditacija javite se Kadharu, po dogovoru on je zadužen za taj dio.
Iznenađenja će naravno biti na festivalu u raznim oblicima,...ali o tome šutim.

Dacho napisao:http://jimmyauw.com/wp-content/uploads/2008/06/1kvamp.jpg" target="_blank
Ovako to rade na drugim festivalima, ovaj je i Deana zeznuo!
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju