potrebujem savjet od iskusnijih
otvorio sam Akai ST-2650 koji imam vec neko vrijeme, i krenuo u raskuživanje.... nabavio sam ga takvog, odn. na slikama nije izgledao da je bio u dimnjaku

...
prednja plojka i plastike, te limovi prednjice su rijeseni, dugmad i poluge su rijeseni u ultramilozvucnoj kadici, polemio sam veceras i oko trecinu elkosa... ostatak tunera iznutra nije toliko los kao recimo donja ploca

i nista me narocito ne brine - osim promjenjivog konda

... prilazem par slika gdje se vidi masni zuti sloj.... lamele su ravne i tuner radi kako treba, jedino bazdi na ustajali dim i katran...
citao sam malo Tubemanove i Ilimznove teme, ali me konkretno zanima - sto uciniti (i da li ista) s ovim kondom... Imam izopropila, etanola, benzina, acetona, cetkice, strpljenje i volje, samo me zanima da li da se uopce upustam u ispiranje doticnog ili nahrani ofce i nist ne diraj?
sam sloj dimnog taloga ne stvara otpor okretanju lamela odn. osovine, a prijem je bio zadovoljavajuc i sa zatecenim stanjem

... sad sam poprao sto se moglo bez da vadim (i odlemljujem i odmatam) medjusobne zicane veze na plocicama, a ova tri preklopnika cu rijesiti kontakt sprejem (ili hrabrije, odlemiti sa plojke pa onda na tretman, vidjet cu)...
udrite, moze i po glavi, nema vitalnih organa tamo pa nema problema

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.