pamook napisao:mladitji, nije valjda 24 kreveta sve sto se ima? Google ne pomaze bas (a ni cijene hotela Panonija ako cemo iskreno), neki hostel ili slicno? Nema?
sonny napisao:OK, odgovoreno je TKO i GDJE...
Meni ovo izgleda solidno na jednom od promo filmića...
Ne bi bilo loše vidjeti nekoliko kvalitetnijih fotografija same prostorije gdje bi se održao TF...
Što je u sobama i kako su opremljene mislim da je svima manje bitno...
Dakle dacho, prezentiraj nam kvalitetnije sam prostor i probaj izvidjeti okvirne termine, kako su predloženi u prijašnjim postovima...
Što se tiče tvog pitanja oko broja sudionika i smještajnih kapaciteta...
Treba računati da je na prijašnjim TFovima u špici (subota) obično bilo oko 30-50 ljudi (možda u nekim trenucima i više, ne pamtim najbolje)...
Svi sudionici ne ostaju noćiti, ali treba računati da će ta 24 raspoloživa kreveta biti popunjena...
Možda je veći problem ukoliko su sobe veće, a netko zahtijeva privatnost pa želi biti sam u sobi...
Uglavnom, smatram da slobodno možeš u nekakve preliminarne dogovore, izvid termina i točnih cijena...
I što prije prezentirati to ovdje.. Smatram da će feedback biti i više nego pozitivan (kao i do sada) pa se može u daljnju realizaciju i otvaranja teme popisa sudionika i svega ostalog... Sve drugo što je bitno za organizaciju ćemo odraditi "u hodu" kao i do sada, te tu kao jedan od organizatora stojim u potpunosti na raspoloaganju...
Ove prve korake treba odraditi što prije i nakon usaglašavanja termina napisati obavijest/poziv da se ljudi imaju vremena pripremiti/izjasniti...
Uostalom u ovom podforumu ima nekoliko tema s prijašnjih TFova kao (pri)pomoć...
Živili !
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju