Triode festival 2015

Re: Triode festival 2015

PostPostao/la Edison » Uto sij 27, 2015 10:30 pm

Khadgar2007 napisao:Leste, jao si ga tebi ako se ne pojaviš na ovom Triode festivalu. :twisted:

A bas... Lest, ima da te ima! ;)

Mislim da smo na svih pet TF dosad odrzanih bili Kghadgar, Lest i ja, cini mi se i ilimzn, ali nisam 100% siguran.
Za zuzija i tubemana nisam takodjer siguran, ne znam da li su bili u Umagu? Mozda je bio jos netko, ali trenutno se ne mogu sjetiti...
Godine pomalo idu, a kosa i pamcenje pomalo odlaze... ;)
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la Dean » Uto sij 27, 2015 10:51 pm

Meni ne paše prva polovina 4. mjeseca. ostalo BO...
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la Edison » Uto sij 27, 2015 11:08 pm

Probajmo planirati 24.-26. travnja ili 8.-10. svibnja.
Tjedan s Prvomajskim praznikom treba preskociti.
Sto velite?
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la tom_hifi » Uto sij 27, 2015 11:10 pm

Meni odgovara! :)
tom_hifi

PostPostao/la tubeman » Uto sij 27, 2015 11:19 pm

Edison napisao:
Khadgar2007 napisao:Leste, jao si ga tebi ako se ne pojaviš na ovom Triode festivalu. :twisted:

A bas... Lest, ima da te ima! ;)

Mislim da smo na svih pet TF dosad odrzanih bili Kghadgar, Lest i ja, cini mi se i ilimzn, ali nisam 100% siguran.
Za zuzija i tubemana nisam takodjer siguran, ne znam da li su bili u Umagu? Mozda je bio jos netko, ali trenutno se ne mogu sjetiti...
Godine pomalo idu, a kosa i pamcenje pomalo odlaze... ;)

Stariš, Edisone, stariš :) :)
Kako uopće možeš sumnjati ?????

Ja sam jedino lani bio malo skraćeno u Fužinama zbog obaveza, a sva ostala povijest TF-ova mi je besprijekorna :)
To vrijedi i za zuzija.

Ali to nije bit ovoga.
Nemojmo sada sve natrpati s OT ima. Opet se nakotilo puno stranica bez sadržaja :(

Mislim da put sve više vodi prema Sisku ( :?: ) što je znak da smo dosljedni do besvjesti, i da DIY-erski autoritet metropole postaje sve više kompromitiran ;)

Predlažem da se prvo pokuša iskristalizirati GDJE i KADA.
To neminovno postavlja i predpitanje: TKO i KAKO.
Ako postoji nečija ozbiljna namjera da se toga prihvati, treba objasniti sve ono oko financiranja što smo već (nadam se) apsolvirali u konobi ;)
Svima će biti lakše i jednostavnije.
Onda možemo prijaviti svoje pojedinačne namjere s terminima.
Ne bi bilo dobro da se zbog bilo koga ti termini navlače, a onda će taj isti dva dana ranije odustati.
onaj TKO treba vidjeti GDJE i KADA je to uopće moguće i to je to.

Ne bih htio da se itko pronađe i onaj "bilo tko" je tek simboličke prirode :) :)
Svake godine se to ponavlja pa postoji vjerojatnost da će i ove.

Bez svega toga ćemo, bojim se, samo gomilati stranice u kojima se nitko neće više moći snaći.
Forum je ionako sve teže pratiti.
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......
tubeman

PostPostao/la Zmajz » Uto sij 27, 2015 11:49 pm

Nemoj nabrzaka prigovarati DIYerima metropole, naime metropola je nezgodna iz više razloga - ponajviše jr je skupa. U Zg nema takvih zgodnih mjesta na kojima bi se za pristupačnu cijenu moglo organizirati i izložbeni prostor i smještaj. Ovdje su malo drugačija ponašanja u vezi s takvim događanjima, mjerila su uspostavili Sheratoni i Esplanade i velesajmi, a o smještaju da niti ne pričam.
Uvijek je lakše, u ovim trenutnim vremenima, lakše organizirati takvo događanje u manjim mjestima gdje ima više prostora za vremensku i prostornu manipulaciju, u manjim sredinama je i sve fizički bliže. Da su bar domovi na Sljemenu u funkciji, onda bi se možda i moglo nešto. Ili pionirski grad (ili kako se već danas zove). Nažalost ova sjebana ekonomska vremena su nametnula takvu situaciju da je Zg ekonomski još koliko toliko održiv i ne želi spuštati cijene.
osim toga, u Zg se održava i izložba u šeratonu gdje se dosad pokazalo da sudjeluje ista ekipa kao i na TF, svojevrsna uvertira za TF ili tako nešto. Kao i u Vž gdje imamo Žarulu. A možda i jednog dana, kad definitivno pređem u Kc, učinit ću sve da se nešto slično organizira i tamo. Omao sam u planu to za ovu godinu, onako potiho u sebi i dobro da se nisam zaletio, hrpa nekih privatnih problema i neuspješno prodavanje stana me zadržava u Zg duže nego sam planirao. nemogu odavde pokrenuti organizaciju nečeg takvog a da nisam tamo prisutan.
Uostalom, podržavam lokaciju Siska, nekako je u sred nam lijepe naše (OK, OK, znam da je Ludbreg centar svijeta, ali zasad govorimo o TF u Hrvatskoj) a nije daleko ni od susjeda lijevo i desno od nas, pa i sjeverno.
Termin mi odgovara kako god se dogovorimo, ali ipak naginjem da to bude u maju, kao do sada.
U mjesecu maju majka rodi Baju, dvadesetog maja rodio se Baja. (mislim da je B. Čopić....)
Zmajz - Z na kraju se ne čita i ne izgovara bez potrebe, to je nepostojano Z!
Zmajz

PostPostao/la tubeman » Sri sij 28, 2015 12:27 am

Zmajz,
Ma, nisi sudjelovao u offroad prepisci pa vjerojatno ne znaš da sam upravo ja predlagao da se TF ne odvija u samom ZG, upravo iz istih razloga.
Ali znamo da postoji mnogo mogućnosti u okolici gdje ima puno lijepih i zgodnih i upotrebljivih lokacija, a bogami i istaknutijih forumaša.
Problem je što nitko iz ZG (i okolice) nema volje ili snage prihvatiti se organizacije.
Nije to niti čudno zbog trenutne situacije, ali došli smo i do rješenja kako da dotični ne snosi (snose) nikakve troškove iz vlastitog džepa.
Dosta teksta oko toga je napisano, i mislim da smo se oko svega složili, ali još uvijek su ostala ona četiri: KADA, GDJE, TKO i KAKO.

Sva ta pitanja koja si postavio smo već "pretepli" i sada se čini da bi Sisak mogao biti dobro rješenje, pogotovo jer se pokazala dobra volja, a to je najvažnije.
Ionako je najvažnie da postoji prostor, struja, mogućnost spavanja i parkiranja. Neki šopinzi i izlasci ionako nisu zanimljivi :) .)
Meni osobno je baš svejdno gdje će se TF organizirati, i spreman sam doći, tako da nikako ne želim da itko pomisli da imam nešto protiv bilo koje lokacije.
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......
tubeman

PostPostao/la nik » Sri sij 28, 2015 9:37 am

Razgovarao s Božom o Pakracu i to je ove godine 22-24.5. i taj datum bi trebalo
izbjegavati.Ostalo sve može.
Nik
nik

PostPostao/la davorin » Sri sij 28, 2015 9:44 am

Također je period od 14-og do 17-og zauzet sa događajima u Munchenu ("HIGH END 2015 Munich"), pa bi te datume trebalo izbjegavati.
http://www.highendsociety.de/index.php/ ... d_moc.html" target="_blank
davorin

PostPostao/la deleted user » Sri sij 28, 2015 9:46 am

Edison napisao:Probajmo planirati 24.-26. travnja ili 8.-10. svibnja.
Tjedan s Prvomajskim praznikom treba preskociti.
Sto velite?

Sve navedeno se uklapa u ovaj prijedlog.

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Triode festival