Team audio fr.

Team audio fr.

PostPostao/la zendral » Sri sij 14, 2015 11:32 am

Ne znam da li je tko kupovao od ove firme, pa ću Vam predočiti kako sam ja prošao.
Neko vrijeme tražim nekakve ribon visokotonce, pa sam, saznavši za Team audio, naručio Fountek ribonce, još tamo u svibnju 2014.
Vidio sam da je rok isporuke za kineze malo dulji, ali sve OK. Nakon 5 tjedana im šaljem upit u kojoj je fazi pošiljka, ali se javljaju nakon desetak dana s isprikom da su bili na GO i da je moja naruđba u pošiljci koju trebaju dobiti iz Kine za cca 20 dana. Dobro, mislim kad već čekam, čekat ću još.
Ali nakon 5 tjedana ništa. Pitam opet i ljubazno se ispričavaju da u pošiljci iz Kine nije bilo moje naruđbe, te da će sljedeća dostava biti za 3 - 4 tjedna. Uuuu bem ti, ali nema više natrag, vjerujem im, ali ni nakon tog vremena i mojih nekoliko upita i njihovih isprika ništa. U studenom sam im pisao da nemam više strpljenja čekati, te da mi vrate novac ( naivac ) ako ne mogu poslati zvučnike do kraja godine.
Ljubazno mi odgovaraju da će poništiti moju naruđbu i vratiti mi novac na Pay pal rn.
Da ne duljim, poništili su naruđbu, novac nisu vratili i više ne odgovaraju na moje poruke.
Mislio sam da imam posla s pristojnim i ljubaznim europljanima ( stalno se kaka po kinezima i sl. ) kad ono ....pušiona. Nije neka značajna lova u pitanju, ali nije pošteno . . . se bum ih tužil, he, he . . .
Pozdrav svima.
zendral

Re: Team audio fr.

PostPostao/la audio kutak » Sri sij 14, 2015 12:00 pm

u svakom žitu ima kukolja... nažalost.

rok za otvaranje "dispute" na paypal ti je prošao? Ja to obavezno otvorim ako se približava krajnji rok upravo zato
da mogu vratiti novac, a ako ipak dođe roba onda im ponovo uplatim i sve ok....

primjetio sam da ima puno prodavača na ebayu koji kažu: ako ne možete čekati isporuku do 60 dana onda ne kupujte?
ej, koga oni to? kaj im roba dolazi sa marsa? :lol: :lol: svašta....
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Dean » Sri sij 14, 2015 5:53 pm

audio kutak napisao:...
primjetio sam da ima puno prodavača na ebayu koji kažu: ako ne možete čekati isporuku do 60 dana onda ne kupujte?
ej, koga oni to? kaj im roba dolazi sa marsa? :lol: :lol: svašta....

Nakon 45 dana otvorim case i baš me briga jel ga on nosio u nanulicama do mene. Nek peypal vrati lovu, a onda ja lako opet uplatim ako "ikad" stvar dođe... :violin:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la zendral » Sri sij 14, 2015 8:42 pm

Ja naivac mislio da imam posla s normalnim timom, ali zahebalo me, pas im mame.
zendral

PostPostao/la audio kutak » Sri sij 14, 2015 9:57 pm

a tko bi znao što se desilo.. lijepo ti njih prijavi...

pošto smo u EU imaš ih pravo prijaviti nekom uredu za zaštitu potrošača u EU... malo guglaj... mislim da i u HR imaju
nekakav ured sa našim ljudima...
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la zendral » Sri sij 14, 2015 10:07 pm

Imam takvu namjeru, ali nisam siguran gdje, ali raspitat ću se. Možda netko ima nekakav savjet ?
zendral

PostPostao/la audio kutak » Sri sij 14, 2015 11:06 pm

probaj prvo ovdje, imaš desno gore crvenu strelicu pa klikni ....

http://zastita-potrosaca.org/stupila-na-snagu-nova-direktiva-eu-a-o-pravima-potrosaca/ reći će da je stranica nesigurna,
obzirom kakva je država, certifikat nije nov... ili direktan link: https://prijava.mingorp.hr/CD/prijava.jsp

ovdje imaš telefona i svega pa probaj i tu:
http://potrosac.mingorp.hr/hr/potrosac/

a pročitaj si ovo obavezno:
http://potrosac.mingo.hr/slike/dokumenti_3/g2014/m05/x1360778511199100.pdf
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la zendral » Čet sij 15, 2015 6:32 pm

Hvala kutak, već sam nešto poduzeo kod ECC Croatia ( Europski potrošački centar ) http://ecc-croatia.hr/
pa da vidimo šta će biti.
zendral

PostPostao/la zendral » Pet sij 16, 2015 9:37 pm

Evo da Vam javim da sam preko ECC-a uspio riješiti problem, tj. Team audio mi je vratio uplaćene novce.
Ovo je, nakon moje prijave, riješeno u dva dana. Iznenađen sam brzinom reakcije, zaista.

Pozdrav
zendral

PostPostao/la audio kutak » Pet sij 16, 2015 10:27 pm

to ti je Europa i toga se moraju pridržavati, nisu to kao naša stara birokracija.... uostalom, vani su jako velike kazne.

jesu li te ovi iz team.fr kontaktirali i izvinuli se?
We Are DIY-erz...
audio kutak

Sljedeće

Vrati se na: Brbljaonica