Dakle, otišo' sam na kvasinu, definitivno...

Uspio sam ubiti jednu ECC82 u postupku...
Uredno sam uspio spojiti grijanje na 32V umjesto na 6,3V
Dobro, bila je polovna u upitnom stanju, ali svejedno
Pa je umjesto nje 6N1P...
Biasirana je crvenim ledicama kako je vidljivo sa slike...
Nisam baš nešto zadovoljan jer su od cijele hrpe crvenih koje imam, sve oko 1,7-1,8V...
Na ulazu je pot od 47k, pa 470k prema masi, grid stopper 1k, anode preko 22k na 270V...
U katodama su prije spomenute ledice...
Struje kroz sekcije su 5,7/5,9 mA...
U nastavku shema pojačala s prve strane....
Ulazna elektronka je tu jer nisam imao dovoljnu ulaznu osjetljivost, što mi je malo čudno, al' dobro....
Izlazne elektronke sam kupio od Davorina/Nika pred godinu i nešto, s tim da je Davorin izvršio mjerenja i selektirao iste...
Zbog onoga za što su prvotno bile namjenjene (preamp) nisu selektirane u kvartet...
Pošto mi to nije bilo ni bitno (niti sam tražio), iznenađenje je tada bilo nemjerljivo kad sam vidio rukom napisane parametre na cijevima
Davorine, još jednom hvala !!!!
Struje su kroz izlazne triode prilično ujednačene i redom su 30,5/31mA za jedan kanal, i 32mA za drugi kanal...
Elektronke na ovom prvom kanalu nisu nikad radile, osim tijekom Davorinovog mjerenja...
Bruma ima malo, pojavio se kad sam ubacio 6N1P, prije ga nije bilo ni malo, kao ni šumova ni bilo kakvih drugih loših stvari...
Obzirom kako je pojačalo složeno, ja zadovoljan, pa me ni to malo bruma ne smeta niti ga čujem osim kad sam blizu zvučnika...