Znam, zato i zavidim novom vlasniku.ilimzn napisao:Prethodni modeli VFET-ova imaju kompletno drugaciju topologiju. Pri tome 4650 i 5650 drugaciju od svih ostalih (8650 integrirac, 5550 i 8550 izlazi).
Znam, zato i zavidim novom vlasniku.ilimzn napisao:Prethodni modeli VFET-ova imaju kompletno drugaciju topologiju. Pri tome 4650 i 5650 drugaciju od svih ostalih (8650 integrirac, 5550 i 8550 izlazi).
ilimzn napisao:Postoje bijele verzije (bez B na kraju), rijetke medju rijetkima - na svakih 30 titan-sivih, 1 bijeli.
sonny napisao:Da bi ti povjerovali u gornje navode, moraš nam obećati da ga nikad nećeš otvoriti
) elektronke 6JC5 sa opteritivosti anode od 19W, a sa tonskim karakteristikama elektronke 6V6G, predstavljaju u pozitivnom smislu sam kraj evolucijsko-tehnološkog razvoja "beam-pentode"("beam-tetrode") uopće!Zmajz napisao:Vidim da nisu skupe, ali ta podnožja....
Nadam se da to neće biti samo neko gitarsko pojačalo!?

audio kutak napisao:nešto kemijam sa trafoima.... imam ih pa da ne stoje... imaju 1 manu, za 115V su![]()
pitanje: dali mogu spojiti primare 2 trafa u seriju (da glume namot za 230V)? Ako mogu, koliko bih
dobio onda napona i struje u sekundarima? Sekundari bi bili svaki za sebe, ne bi se spajali medjusobno!
Nešto kao na slici, CRNO su original vrijednosti za 115V i vrijednosti na sekundaru
CRVENO je kako sam zamislio ako uopće tako može ići...![]()
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 31 gostiju