Šta se radi...a ima veze sa....

Re: Šta se radi...a ima veze sa....

PostPostao/la pamook » Pet lis 31, 2014 5:33 pm

fixxxer napisao:Ova Marta je oš ranije počela da pije s obzirom da su joj natpisi u mirroru :obscene-drinkingbuddies: :lol:

pssst, to je kriptografski.... a ti sad odma desifrirao :doh: :lol: :lol:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » Pet lis 31, 2014 6:48 pm

fixxxer napisao:Ova Marta je oš ranije počela da pije s obzirom da su joj natpisi u mirroru :obscene-drinkingbuddies: :lol:

Zahebavamo jeli? :mrgreen:
Kod mene nema natpisa u mirroru,a natpise stavljam iz nekoliko razloga a najvažniji je taj da znam kako okrenuti film da ne bi pločica završila u mirroru. Jednom mi se to dogodilo(i samo jednom) i naravno na PCBu di idu integrirci pa je bilo lemljenje sa donje strane... :evil:
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la fixxxer » Pet lis 31, 2014 7:10 pm

Khadgar2007 napisao:Kod mene nema natpisa u mirroru

:lol: ...amen ,KO
fixxxer

PostPostao/la Master of disaster » Pet lis 31, 2014 8:02 pm

Khadgar2007 napisao:Evo jedne "lepeze" za dobar dan. Od svega pomalo,slaba struja,jaka struja pa ćemo das biramo što ćemo prvo polemiti.Možda da Pamooku ili Master of Disasteru pošaljem pcbe za jaku struju jer nekako mi se čine najpogodniji za to. :lol: Ili da počnemo sa pikanjem onih IRFP koje smo ljetos nabavili jer bi bilo vrijeme da se započne sa time. :ugeek:

lepeza.jpg

Može jaka struja, može. Od kada mi se je na terror trafou istopio neznam koji po redu sekundar, a još nisam našao način da na zadovoljavajući način savijem bakrenu cijev a da ostane prohodna, pa da imam vodeno hlađeni sekundar... uglavnom proizvodnja zbog mog nesnalaženja trpi, a mali je već i prestao zapitkivati kada ćemo opet topiti čavle, kacavide, autiće, žlice, uglavnom sve čega se dočepamo. Moram se pokrenuti, dolazi vrijeme petardi. A uz pomoć trafoa se naravno mogu pucat i petarde. Slika govori tisuće riječi. Video demonstracija na stotine desetina... :lol:

Watch on youtube.com
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la Khadgar2007 » Pet lis 31, 2014 8:14 pm

Master jel to stvarno savijaš cijevi? Pitanje naravno kakve i koliko treba savinuti ali ako nije puno pa što ne ideš na provjerenu metodu da cijev napuniš sa sitnim pijeskom te ju onda savijaš. Moj stari je tako savijao kada je radio dipole za antene.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la audio kutak » Pet lis 31, 2014 8:16 pm

Master of disaster napisao: a još nisam našao način da na zadovoljavajući način savijem bakrenu cijev a da ostane prohodna, pa da imam vodeno hlađeni sekundar...

a da u cijev natrpaš sitan pijesak, nabiješ ga pomalo, zatvoriš cijev i onda saviješ?
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Master of disaster » Pet lis 31, 2014 8:21 pm

Radi se o bakrenoj cijevi od plinske instalacije za auto. Nju treba zamotati kao sekundar na trafo iz gornjeg videa. Volio bi imati jedno pet namotaja. To mi se je sa otprilike tim presjekom pokazalo najbolje za svrhu za koju trafo služi. Kako to izvest nemam pojma. Mislim da sa pijeskom nebi išlo.
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la audio kutak » Pet lis 31, 2014 8:49 pm

tako je meni par ljudi reklo koji su svijali bakrene cijevi za instalaciju... ništa te ne košta probati ako imaš mali komad....
bitno je samo da se dobro nabije pijesak
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Master of disaster » Pet lis 31, 2014 9:00 pm

Pa....od negdje ću nakraju morat krenuti.
Master of disaster

PostPostao/la SaWa » Pet lis 31, 2014 9:01 pm

veliku dugački feder,odnosno malo većeg promjera od cijevi.
navuče se preko cijevi i motaj brate koliko hoćeš
SaWa

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica