Nema logike ta tvoja shema...
Zašto staviti relay,ako nema kašnjenje neko...???

SaWa napisao:2. U napajanju imam 4x22000uF po bloku...da ubacujem kakav otpor između ili ne?(zavojnica ne može stati definitivno)
SaWa napisao:3.Nije mi jasan popis djelova za Brianove pločice:
-R2=10K ili 100K
-R3=100K ili 68,1K
-R5=10K ili 4,75K
-R10=10K ili 68,1K
-R12=453R ili 825R
-R13=221K ili 47,5K
-R14=4,75K ili 1,5K
-R17=75R ili 392R
našao sam popis djelova na ovoj stranici,ali mi nije baš logičan ni jasan(samo ovi otpori koje sam naveo)...!!!
http://www.diyaudio.com/forums/pass-lab ... print.html" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank
...........................![]()
![]()
...........
SaWa napisao:Još mi jedna sitnica nije jasna.
Koliko jedan mono blok povuče struje u trenutku paljenja.Pitam zbog toga da znam koliki osigurač da stavim.
.
Edison napisao:Brianova plocica je napravljena za Aleph 30. Moze se sloziti Mini Aleph i Aleph 60, a i jos neki Alephi ako covjek zna sto radi. Moguce je popis koji tebe buni namijenjen za Aleph 60. Ako se drzis originalne Passove sheme za Aleph 5, ne mozeds pogriješiti.
SaWa napisao:Imam ja jednu shemu koju sam mislio realizirati,ali mi je tlaka praviti posebne kutije samo za to,jer unutar kućišta nema mjesta više ni za iglu.
SaWa napisao: Još mi jedna sitnica nije jasna.
Koliko jedan mono blok povuče struje u trenutku paljenja.Pitam zbog toga da znam koliki osigurač da stavim.
joe dalton napisao:SaWa napisao:Još mi jedna sitnica nije jasna.
.
Potezna struja ti ovisi u kojoj točki magnetske krivulje je ostao trafo (između ostalog).
No nebitno u ovom slučaju jer te ovdje osigurač štiti prvenstveno od kratkog spoja.
Stavi malo veći i obavezno tromi osigurač.
Možeš ga staviti i na DC stranu.
Ja u pravilu stavljam na ulaz odmah iza mrežnog konektora i onda još po potrebi negdje u napajanje.
Vrati se na: Tranzistorska tehnika
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju