bome puno
iskreno - ne znam... nije moj projekt, vec je treci kolega koji je trebao sve zavrsiti otisao na more na sezonski posao, ostavivsi ove polemljene module (pretpostavljam da su sve LEDice 3.2V 700mA, u seriji) a kombinaciju boja ne znam jer ih ima barem 4 ili 5 (bijela, topla bijela, plava, "royal" plava, crvena i moguce i poneka UV)... driveri su bili odgovarajuci, i trebalo je vise-manje samo napraviti mehanicko elektricku montazu...
meni se osobno nikako ne svidja ova ideja sa 3 "U" profila zavarena na nekoliko mjesta jedan za drugi u "jedno tijelo", ali tako je zamisljeno, do pola napravljeno i takvo me je docekalo

jer dobivena povrsina nije bas ravna, pa na to ovaj "medjusklop" sa 12 komada 3W LEDica pa termalni interface prema profilima, pa sve u kuciste bez ventilatora.... rekoh svoje, ali zamoljen sam da obavim ugradnju da moze natrag na tank, pa evo
cak bi mozda i izmjerili stogod da nije u "radioni" jos uvijek apsolutni dzumbus i nemam pojma gdje je LUX metar, kao sto nemam pojma gdje mi je 80% alata i sitnica, jer nista nisam stigao poslagati... tako da... ovo je jos bezbolno i proslo
e da, i nije gruvalo, sijevalo niti izbijalo osigurace, i to iz prve