DAC

DAC

PostPostao/la Klokan » Pon lip 30, 2014 7:12 pm

Pozdrav dobri ljudi :)

Kako sam kupio nove zvucnike i faks polako zavrsava (ali samo na kratko) htio bih pitati ima li tko nekakav DAC koji je funkcionalan ( i ne pre skup !!! ) da bi mi ga posudio na koji tjedan, cisto toliko da vidim kako to sve funkcionira s mojim ampom a i da vidim kako to moze svirati posto ga stvarno nemam na sta spojiti a da "valja". Jedna opcija mi je laptop odnosno njegov izlaz za slusalice koji je standardno los, a druga kucno kino (LG) koje niti nema izlaz za pojacalo vec isto izlaz za slusalice.

Pa eto, ako netko ima nesto za ponuditi a da mu skuplja prasinu neka se javi.
Klokan

Re: DAC

PostPostao/la denis_vz » Pon lip 30, 2014 8:02 pm

Imam ti ja jednog "kineza" 16/48, ako ti to odgovara. Svira OK, nije "High-end", ali je svakako bolje od izlaza sa ugrađene zvučne :)
Posudim, pa vrati ako ti ne paše...
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
denis_vz

PostPostao/la Klokan » Uto srp 01, 2014 3:10 am

Koje ulaze ima taj dac?
Klokan

PostPostao/la audio kutak » Uto srp 01, 2014 3:35 am

We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la denis_vz » Uto srp 01, 2014 10:33 am

Klokan napisao:Koje ulaze ima taj dac?

USB
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
denis_vz

PostPostao/la Klokan » Uto srp 01, 2014 12:22 pm

Mogao bih ga probati. Ali u tom slucaju bi bilo odlicno za mene kada bih imao od nekoga jedan dac pravljen po nekom kit-u (jer cu si vjerovatno napraviti jedan ali koji ne znam) uz ovoga bas da vidim razlike i ima li smisla puno komplicirati oko dac-a ili ce moje potrebe zadovoljiti i mala škatuljica tipa ove sto Denis nudi.

Hvala Denis, adresa ide na PM.
Ima li jos jedna dobra dusa koja ima ono sto sam si zamislio ili previse trazim? :)
Napominjem da ja moja namjera posuditi uredjaj na nekoliko dana/tjedana uz izbjegavanje svih mogucih ostecenja te ga vratiti u sto netaknutijem stanju. :mrgreen:
Klokan

Vrati se na: Kupujem