lokalna nabava, elektroliti

Re: lokalna nabava, elektroliti

PostPostao/la drazenK » Sri svi 21, 2014 12:00 pm

tom_hifi napisao:Kod Farnell-a, US stock se naplaćuje dodatnih 150kn.

Ja naručivao i nisam ništa dodatno plaćao, osim čekanja.
to je bilo prije cca godinu dana
drazenK

PostPostao/la tom_hifi » Sri svi 21, 2014 12:13 pm

A ja sam prije par dana poslao upit oko ponude sa US stocka i lijepo piše stavka US stock dodatnih 150kn. ;) Narafski, nisam naručio ništa.
tom_hifi

PostPostao/la Zmajz » Sri svi 21, 2014 1:13 pm

A šta kažu Čipoteka i Tevetron, pa i Elmatis, imaju li oni. Ja lako skočim i uzmem ti ono što imaju, ali mi se sada neda tražiti (u Kc sam, mreža mi je katastrofa).
Zmajz - Z na kraju se ne čita i ne izgovara bez potrebe, to je nepostojano Z!
Zmajz

PostPostao/la audio kutak » Sri svi 21, 2014 1:56 pm

tom_hifi napisao:Kod Farnell-a, US stock se naplaćuje dodatnih 150kn.

tome, ja sam već 2x uzimao robu i oba puta je na popisu bilo robe iz usa... nisam ništa dodatno
platio, samo sam čekao duže... ne kužim zakaj si ti platio..
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la tom_hifi » Sri svi 21, 2014 2:35 pm

Tražio sam ponudu od njih, ali nisam ništa platio jer nisam naručio. Možda im je to neka nova politika. Ponuda je napravljena 19.5.2014. Ne znam kad si ti zadnji put naručivao sa US stocka, ali imaj na umu za ubuduće.

Capture.JPG
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
tom_hifi

PostPostao/la audio kutak » Sri svi 21, 2014 2:45 pm

tome, mislim da ima razlika kako se naručuje jer.... ja ne plačam ništa dodatno jer uplatim unaprijed i sam podižem.... to mi je lijepo objasnio
gospon Anzulović i u tom slučaju nema dodatnih troškova, niti minimalne narudžbe...

tako naručujem stalno od njih.... a iz amerike sam čekao 2 ili 3 puta... bez dodatnih plačanja...

kada oni šalju, onda ide preko papira pa stoga i ima dodatnih troškova..

nadam se da je razumljivo sada...
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la pamook » Sri svi 21, 2014 2:52 pm

Zmajz - thx :obscene-drinkingcheers: , evo Zendra i ja dogovaramo dual-buy pa necu nikog gnjavit da skakuce po ZG (bio sam u povratku sa TF-a kod frenda na rucku, i ako se ono na ulicama zove "nije guzva, nedjelja podne je", onda.... svjetionik je ipak za mene, ne veliki grad :D )

a oko dostave i minimuma i ostalog - kako onda tumaciti ovaj napis (web od Altpro-a) i boldani dio na kraju teksta?

Slika
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la tom_hifi » Sri svi 21, 2014 3:23 pm

audio kutak napisao:tome, mislim da ima razlika kako se naručuje jer.... ja ne plačam ništa dodatno jer uplatim unaprijed i sam podižem.... to mi je lijepo objasnio
gospon Anzulović i u tom slučaju nema dodatnih troškova, niti minimalne narudžbe...

tako naručujem stalno od njih.... a iz amerike sam čekao 2 ili 3 puta... bez dodatnih plačanja...

kada oni šalju, onda ide preko papira pa stoga i ima dodatnih troškova..

nadam se da je razumljivo sada...

Mislim da nisi pročitao što sam napisao. Pa nisam jednom naručivao od njih da mi moraš te stvari objašnjavati koje uopće nemaju veze s tim što pričam! (kaj zaista ti moram boldati neke sitnice da bi skužio?!). Dobro sam se informirao oko svega. Trošak obrade se plaća samo ako šalju poštom, a ako sam dođeš po to, onda ne naplaćuju. No, to opet nema veze s dodatnim plaćanjem stvari sa US stocka. Kad si zadnji put naručivao od njih? 2012.?

I pročitaj još jednom što piše ... dal je to trošak dodatne obrade ili trošak dostave sa američkog lagera?! Čak piše i Napomena dolje ... sve bi trebalo biti jasno!
tom_hifi

PostPostao/la drazenK » Sri svi 21, 2014 4:23 pm

easy boys...
tomica, neznam u čemu je kvaka, ali ja bio osobno tamo i napravili mi na licu mjesta predračun, ja platio internetom, i u dva navrata me zvali da dođem po robu, prvo ovu sa "euro stock-a" a zatim za 15-tak dana sa "usa stock-a".
neznam dali mi je narudžba prelazila ukupno 400 kn, ali sigurno nisam platio 150 kn ekstra.
nikada nisam platio ni trošak obrade od 75 kn, iako sam naručivao manje od 400 kn.
uvijek sam osobno podizao robu kod njih.
e sad, tko zna, možda im je kriza...
treba za narudžbe uzeti i tme.eu u obzir. poštarina tj. dostava je cca 10 eur, ali sutradan je paket ispred vrata.
drazenK

PostPostao/la tom_hifi » Sri svi 21, 2014 4:51 pm

Uglavnom, ne govorim ništa protiv Farnella. Govorim samo o US stock stvarima i dodatnoj naplati. Našao sam druge elemente, zamjenili su ih sa UK stock i sve OK. Tu ponudu sam uplatio, nikakav dodatni trošak nisam morao platiti.
tom_hifi

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Nabava dijelova