TF 2014 - lista sudionika i popis opreme

Re: TF 2014 - lista sudionika i popis opreme

PostPostao/la Dean » Uto svi 13, 2014 9:18 pm

Ak su ti dobri oni moji, ponesem ti..
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la Khadgar2007 » Uto svi 13, 2014 9:23 pm

Valjda misliš na Edisona?
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la Edison » Uto svi 13, 2014 9:23 pm

Dean napisao:Ak su ti dobri oni moji, ponesem ti..

Ti su dobri, mozda cak i "predobri". Trebam ih dosta, a ne znam cijenu... ma ponesi, nije tesko. Dogovorit cemo se... :)
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la pamook » Uto svi 13, 2014 11:11 pm

+1

zagrabi, ponesi, nece se bacit

siguran sam da cemo ti Edison i ja dati ponudu koju neces moci odbiti :laughing-rofl:

zakljucio sam da bi bilo dobro zamijeniti ove na preampu, za nesto ipak bolje... a narucivao pa cekao, ili se dogovorio i imao odmah, velika je razlika :D
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » Sri svi 14, 2014 8:06 pm

1. sonny: PCL82 PP amp

2. davorin (+supruga, dakle dvokrevetna soba za 2 noći u "Fužinarskoj kući" sa doručkom od petka oko podne do nedjelje do podne sa parkirališnim mjestom): što se tiče opreme ćemo naknadno sve utanačiti, ali najmanje 2 kompleta za slušanje!

3. Khadgar: Visaton FR13 TL, gramofon Dual, SS phono, te jedno reciklirano iznenađenje. Znači cijeli sistem.

4. Pamook +1 (nadam se), ponesem DAC AK4396 sa 6n6p u izlazu, i moguce jos ponesto[/quote]

5. Dean: (+supruga +sin , četverokrevetna soba za 2 noći u "Fužinarskoj kući" PP, petak popodne nedelja prijepodne do podne sa parkirališnim mjestom)

6. Edison - 6CB5A pojacalo, neko od pretpojacala, mozda i Feratu 86 ako netko donese osjetljivije zvucnike, i jos stosta...

7. Lest - Cdp,Dac,razni kablovi,slusalalice,headamp..po potrebi. (Jednokrevetna,pulupansion dorucak/vecera,2 nocenja,dolazak petak odlazak nedjelja)

8. Schultz - Nosim sebe... Nekima će to biti dosta a nekima možda i previše... (Pošto smo obično kratki sa zvučnicima, mogu donesti dva para. Čip trik (koji je svirao u Sheratonu) sa eventualnom modifikacijom - Magnetostatski visoki - Monacor te drugi par sa širokopojasnim Fountekom)

9. Harkonen : alone in the dark - par CAT SE ampova (jedan stari i jedan novi)....

10. cappucino., 6n6p preamp sa novom kutijicom + 3 osobe. žena ,kum,malac 10g...

11. joe dalton - planiram dolazak, a za opremu i pratnju ćemo još vidjeti. Sobu trebam svakako, vjerojatno

12. tom_hifi i bolja polovica ... plan je od petka do nedjelje, no, još treba vidjeti oko slobodnih dana i slično. oko opreme ne znam, to ću još vidjeti dal ću išta imati

13. Gilhooley i bolja (tanja) polovica. Od petka predvečer do nedjelje prije podne. Smještaj u Fužinarskoj kući, dvokrevetna, polupansion doručak/večera. Donosim SE 6W tube amp, Tannoy T12 modified, JADIS JP-200 tube preamp, možda još neki izlaz.

14. Criss - dolazak subota,Fostex horne.

15.Pao Pepeo-samo subota,Fostex horne
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la maltus » Sri svi 14, 2014 8:39 pm

16. Samo subota, da vas sve posramim, ovaj, posnimim :):):):)
maltus

PostPostao/la denis_vz » Sri svi 14, 2014 9:01 pm

17. Denis _ VŽ, samo subota... donio bih par digitalnih izvora (mini Linux računala), ako me primate :)
Imam nekoliko modela PC-ja, nosim i neki ofrlje DAC i jeftilen pojačalo (ebay), ali to, pretpostavljam, neće biti problem prištekati i na nešto od opreme koja će biti tamo. Jedino nemam zvučnike za "po putu". Kablovinje i strujnu letvu nosim sobom :)
denis_vz

PostPostao/la pamook » Sri svi 14, 2014 9:05 pm

Denis - ako vec imas nekoliko varijanti, ponesi neku koja ima SPDIF u nekom obliku :handgestures-thumbupright:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la davorin » Sri svi 14, 2014 9:07 pm

denis_vz napisao:17. Denis _ VŽ, samo subota... donio bih par digitalnih izvora (mini Linux računala), ako me primate :)
Imam nekoliko modela PC-ja, nosim i neki ofrlje DAC i jeftilen pojačalo (ebay), ali to, pretpostavljam, neće biti problem prištekati i na nešto od opreme koja će biti tamo. Jedino nemam zvučnike za "po putu". Kablovinje i strujnu letvu nosim sobom :)

PC (Linux i ostala) i DAC su poželjni za probe, a pojačala i zvučnih kutija će biti po izboru. Vjerujem da neki "jeftilen pojačalo (ebay)" neće zatrebati (ukoliko nije sa elektronkama :lol: ).
davorin

PostPostao/la denis_vz » Sri svi 14, 2014 9:23 pm

davorin napisao:PC (Linux i ostala) i DAC su poželjni za probe, a pojačala i zvučnih kutija će biti po izboru. Vjerujem da neki "jeftilen pojačalo (ebay)" neće zatrebati (ukoliko nije sa elektronkama :lol: ).

OK, onda će se naći pojačalo i zvučnici na licu mjesta!
Računala ima, ali su sva s USB-om. Nažalost, SPDIFa nema ni u jednoj varijanti... Ali, nije prepreka, treba i ovo poslušati... Ja mogu donijeti i svoj stari HRT Streamer i par "kosookih" mini DACova (sve USB), tek toliko da se posluša, "za šalu" ;)
denis_vz

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Triode festival