stakleni negativ?
ako jest, izvrsno je ocuvan
evo ja se sjetio jos jedne "epizode" iz studentskih dana

.... negdje 95.-96.-te (najbolje vrijeme za nabavu bilo cega u HR

) popalio se ja za hologramom... nakon prezvakavanja dostupnog interneta kod frenda koji je imao account preko PMF-a, iskopao nesto informacija, pa nabavio ovo na slici

... 200 DEM, sreci nema kraja... a ono, 1mW, ni za klinac

...onda je postalo problem dobava Kodak filma u "plahtama", a da ne pricam o beam splitteru i slicnim "sitnicama"...
promptno se odustalo od daljnjeg traganja (vidjevsi cijene jacih lasera u Edmund Scientific katalogu - jednom od prvih freebie-a koji je stigao iz belog sveta a narucen internetom) jer front surface ogledala i izrada stola za snimanje nisu bas za studentsku sobu... jedno vrijeme je sluzio kao izvor zrake za 3D "mrezu" u sobi (tada sam jos duvanio, pa je neka kolicina dima bila prirodno i stalno stanje zraka u sobi, samim time i vidljivost zrake je bila odlicna), ali i to je prestalo vremenom, pa sam ga spremio... sjetio se danas iskopati kutiju, kad se vec prica o fotografiji i tehnikama....
trebao bi bit ispravan, a sad kad gledam, mogao bi mu i nekakvu kutiju (konacno) rijesiti

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.