SE ampić

Re: SE ampić

PostPostao/la Master of disaster » Čet vel 20, 2014 3:26 pm

pamook napisao:..ideshhhh :shock:

odlicno to izgleda, mada meni nikako nije jasan taj princip da se sve isproba, izbusi i namjesti, pa tek onda finalno farba :think: ... uobicajeno je ovlas izmjeriti, odoka odrediti rupe i izbusiti, te potrositi dva-tri dana za finalno bojanje i lickanje. Onda idu slucajne i nenamjerne ogrebotine, rupe bez pokrica i rupe u obliku broja 8... da ne nabrajam dalje :lol:

izvrsno, sto reci :handgestures-thumbup:

Naprosto čovjek nemože ne biti ganut kad čita tvoj post a pred očima mu se vrte po tom principu odrađeni projekti :happy-smileyflower:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la pamook » Čet vel 20, 2014 3:36 pm

Master of disaster napisao:
pamook napisao:..ideshhhh :shock:

odlicno to izgleda, mada meni nikako nije jasan taj princip da se sve isproba, izbusi i namjesti, pa tek onda finalno farba :think: ... uobicajeno je ovlas izmjeriti, odoka odrediti rupe i izbusiti, te potrositi dva-tri dana za finalno bojanje i lickanje. Onda idu slucajne i nenamjerne ogrebotine, rupe bez pokrica i rupe u obliku broja 8... da ne nabrajam dalje :lol:

izvrsno, sto reci :handgestures-thumbup:

Naprosto čovjek nemože ne biti ganut kad čita tvoj post a pred očima mu se vrte po tom principu odrađeni projekti :happy-smileyflower:

:D ahhhh, ta bezbrizna vremena... a vidi nas sad :lol: :lol:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Master of disaster » Čet vel 20, 2014 3:41 pm

:lol: :lol: da, pogledaj nas sad... :lol: :lol: :lol:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la SaWa » Čet vel 20, 2014 4:21 pm

Pa svi moji DIY uradci su završavali tako,ne samo audio.Izgorim od želje da to što prije završim,pa onda uglavnom zakenjam na kraju.Onda mi se to sve neće popravljati,pa to na kraju izgleda ko skalamerija.Sad imam jednu prednost,a to je što nemam sve djelove,pa mogu polako to delati.Ustvari,otkako pratim ovaj forum malo sam se uozbiljio što se toga tiče.Mada još nije kasno za user.... :)
SaWa

PostPostao/la Master of disaster » Čet vel 20, 2014 4:39 pm

Skalamerija :icon-lol: :icon-lol: :icon-lol: tako moj brat zove moje uratke, obično to krene sa idejom, čudo jedno od ljepote i i izvedbe, onda krene realizacija pa malo zapne tu, malo se tamo izmjeni, i kada konačni proizvod nakraju pogledam obično mi je prva misao;- kako je dovraga od onoga došlo ovo? :mrgreen:
Master of disaster

PostPostao/la SaWa » Čet vel 20, 2014 5:04 pm

Upravo tako.Evo upravo skužio da nisam napravio rupe za bočnice.Sad ponovo sastavljaj....aagrh.
SaWa

PostPostao/la audio kutak » Čet vel 20, 2014 6:50 pm

SaWa napisao:Upravo tako.Evo upravo skužio da nisam napravio rupe za bočnice.Sad ponovo sastavljaj....aagrh.

to su pravi DIYeri !! ;) više volim proizvode sa toplinom, dušom.... nego konfekcije, apoteke....
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la SaWa » Čet vel 20, 2014 9:37 pm

Danas sam baš navalio.Otišao izbušiti rupe za bočnice,pa reko aj kad sam već tu da napravim i neke bočnice za probu.
Okrenem se po radioni(krša svuda) i ops,komad iverice 40x40 "crvene".Ubodna pila..bzzzzzz bzzzz i evo kako to izgleda.
Odmah sam ih probušio skroz,tako da sad imam i mustru za prave bočnice kad dođu.

Slika

Slika

Slika
SaWa

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet vel 20, 2014 9:45 pm

Ovo nikako ne sluti na dobro...Korištenje crvene iverice je već odavno zaštićeno patentom by Ilimzn, a vjeruj mi ne želiš da ti on dođe u posjetu zbog kršenja autorskih prava. :lol:
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la audio kutak » Čet vel 20, 2014 9:53 pm

Khadgar2007 napisao:Ovo nikako ne sluti na dobro...Korištenje crvene iverice je već odavno zaštićeno patentom by Ilimzn, a vjeruj mi ne želiš da ti on dođe u posjetu zbog kršenja autorskih prava. :lol:

khad, pogleć malo bolje... nije to "ilimznska crvena" nego više hrđava.... nemoj da se čovjek odmah odrekne
daljnjih akrobacija po radionici :lol: :lol:
We Are DIY-erz...
audio kutak

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Cijevna tehnika