zayebato - nisam uopce mislio poceti poliranje, pa kad sam poceo, skuzio da to nije od stajanja, to je fookin lak
a gotov proizvod ce zasigurno imati prekrasno visok WAF, te ce instant biti prihvacen u okvirima sobe u kojoj ce finalno nastati (citaj, man-cave, radionica)
doduse, briga me, radim sebi za gust
jedino sto sam skuzio (a rec cemo, to je napredak) - otkad sam tu s vama, nema vise zayebancije tipa "dovoljno je dobro" nego udri dok ne bude skroz dobro
zato sam odmah nakon lakiranja postolja, krpu i nitro u ruke i skidaj lak (zayebao sam
a jucer sam, vodjen istim "mora bit ravno i u dlaku" entuzijazmom, skuzio da mi je poklopac koji drzi staklo na onom velikom "satu" malo ukrivo... pa da ne ostetim boju, pokrio sve s par slojeva krpe, i uzeo gumeni cekic, pa onako, iz ruke - bam. Kad ono, staklo u komadicima
.... kreten jedini u majke, prvocelivani nista, trazi 2mm pleksi, pilaj, napravi i rijesio...
pomalo se naziru gotovi dijelovi, pa kad se sve dobro osusi, ide montaza... pa demontaza jer se nesto garant zayebalo, pa onda opet montaza... pa... you know the drill