Danas na autopiji kupio novu makitu jednorucno glodalo ili kako vec to zovu model sa tri glave ili podnozja http://www.youtube.com/watch?v=MqozIU8kjjY , ustedio sam na njoj 100kn odnosno puno vise ali sam platio kaznu za preveliku brzinu na otvorenom putu , pa izadje samo 100kn:)
Trebace mi za izradu kutija za zvucnike , gdje ima kupiti dobra glodala za nju odnosno kvalitetna a da ne kostaju previse:)
1300kn, sve sa torbom i kutijom i ostalim sta ide uz model RT0700CX2 ima 710W sto je meni sasvim ok , mislim da je rekao da je najskuplji profi model(6,5kg) 3200kn.
Khadgar2007 napisao:Aha,znači full oprema. Ja sam mislio budući da je na buvljaku da je samo glodalica bez dodatne opreme. Onda ništa to je maknuto na standby listu.
Sama glodalica ili baza je 800kn, onda ti je bolja opcija slijedeca u redu dvorucna koja kosta prakticno isto, nije toliko univerzalna ali...
Dvoručne ne dolaze u obzir jer to mogu kupiti na svakom ćošku B&D,Bosch i sl... Negdje sam ljetos vidio par filmića o toj jednoručnoj i rekao to je stvarno prava stvarčica.