davorin napisao:Utisak na oči je besprijekoran, a utisak na uši?

Davorine, sad mogu odgovoriti na tvoje pitanje. Svira! Svidja mi se to sto cujem!
Proradilo iz prve. Nema bruma, nema shuma. Radi vec nekih dva sata. Za sad sam zadovoljan onim sto cujem. Naime, sve je novo. Dio je radio neko vrijeme u prototipu (mrezni trafo, jedna prigusnica, jedan izlazni trafo), no sve ostalo je novo. I napajanja, i cijeli sklop, i vezni kondenzatori. Racunam da ce trebati bar dva-tri tjedna dok sve sjedne na mjesto, ali vec sad svira da covjek moze gustat...
Ovo je cudno pojacalo. Veliko je, tesko je, nije jeftino, a male je snage. No svira kao veliko. A i napravljeno je kao veliko. Moram zahvaliti Davorinu, jer ovo je u biti njegova ideja i projekt. On nije imao vremena realizirati ga. Ja sam imao toliko vremena, vjerovao sam davorinu, i napravio sam ovo pojacalo, bas onako s gustom. I nije mi ni na trenutak bilo krivo dok sam ga radio, a sad pogotovo.
Kad se propisno usvira, javit cu kakva je situacija. Pojacalo je premjereno tek sa statickim vrijednostima (naponi i struje na cijevima). Mjerenja snage i frekvencijskog raspona ostavit cu za kasnije. Sad neka svira...