http://www.diyaudio.com.hr/viewtopic.php?f=11&t=849
E, pa napravio sam jos manje monoblokove! Doduse, nisu cijevni, ali je i dalje A-klasa...
Od prijatelja sam dobio jedan hladnjak dimezija 170x170mm s rebrima visine 48mm. To je hladnjak s nekog invertera iz klima uredjaja, koji hladi jedan veliki chip. A kad taj probije, zavari tockasto i hladnjak koji ga je do tad hladio. Nista sto se s malo brusnog papira ne bi dalo poravnati. Hladnjak je prilicno velik, a nije ni lagan, ali je jedan... I rebra su malo slozena "na tijesno" tako da bolje hladi kad je cirkulacija zraka prinudna, no poklonjenom konju se ne gledaju zubi... i rebra...
Imam i drugog prijatelja, koji opet ima prijatelja s tracnom pilom. I odnesemo mi hladnjak njemu da napravi dva od jednog. Opet malo smirglanja, i imam dva jednaka hladnjaka 170x83x48mm. To je vec upotrebljivije. Za AB-klasu dusu dalo, ne treba vece. Ali ja preferiram A-klasu... Mozda neko manje pojacalo u A-klasi? No A-klasa uz velike hladnjake znaci i velike transformatore, i dosta kondenzatora, ili manje ali bas velikih... i sjetih se Passova Amp Camp pojacala. Malo pojacalo za pocetnike, koje se napaja switcherima od 19V za napajanje laptopa i slicnog. Odoh opet do onog drugog prijatelja, on odrzava kompjuterske sisteme, i pitah za za par tih adaptera. Bezobrazni i razmazeni korisnici to uniste, pokidaju kabele, prikljucke, konektore... i medju takvima nadjosmo dva koja rade, ali imaju iskidane kabele, ili ih uopce nemaju... Napajanje skoro pa rijeseno.
O Amp Camp Amp pojacalu sve mozete saznati na:
http://www.diyaudio.com/forums/diyaudio-store/219705-amp-camp-kit.html
Dakle, imam hladnjake, napajanja cu srediti, trebaju mi kucista i saka dijelova. Limova za kucista nemam, ali imam nesto L-profila pa cu sloziti neka "open air" kucista. Tranzistore i ostalo sam nabavio u lokalnim trgovinama.
Idem prvo sloziti kucista. Nakon malo mozganja, sklopio sam dva kucista za monoblokove od L-profila. Jos mi treba zatvoriti gornju cetvrtinu, ali limova nemam, a s L-profilima bi bilo previse mucno i neozbiljno... Za sad ce ostati polu-otvoreno, a primam i sugestije kako rijesiti nedostajucu haubu?
Na "okovima" se nije stedjelo...
Ovaj radler je tu samo da bi dobili predodzbu velicine. Ja takvo sto ne pijem, bljak...

Koliko ta mala ciglica ima wati?