Tomek, ne stedim, samo nije uvijek vise bolje
tom_hifi napisao: Ako imaš tih Rifa viška, iskoristi ih unutra. Kaj štediš sad

tom_hifi napisao:U pravu si, s@ki. Daj ih Deanu

s@ki napisao:mogu, zato me i kopka ideja iako stoji činjenica da mi zapravo vrlo vjerojatno uopće ne treba
Čuo sam se sa joe-om, veli da svog ganja bez preampa i radi ok.
Ono malo što sam slušao ovog kojeg sam radio nisam primjetio da mu nešto fali...mislim, budimo realni, snage mu nikako ne fali
e sad, po pitanju dinamike ovog onog...neznma....vjerojatno zapravo samo kompliciram
audio kutak napisao:sorry kaj se tu nadovezujem.... joe, koji si pot stavio na svoje pojačalo? 10k ili veći?
naime, ja razmišljam da stavim pot na ulaze svog Studio pojačala upravo za takve izvore sa velikim izlazom...
isprobao sam na forumskom preampu 2 cd plejera, tuner i kazetdek i sve je preglasno kada se odvrne sa 7 na 8 h na potu...
jel mi može tko preporučiti za STUDIO koju vrijednost moram staviti a da ne nagrdim zvuk?
joe dalton napisao:.... Selektor za 6 ulaza i 10k neki Vishay pot (vodljiva plastika, audio grade). .........
joe dalton napisao:.... Selektor za 6 ulaza i 10k neki Vishay pot (vodljiva plastika, audio grade). .........
audio kutak napisao:joe dalton napisao:.... Selektor za 6 ulaza i 10k neki Vishay pot (vodljiva plastika, audio grade). .........
brz odgovor.... a što bi bilo kada bih stavio pot od 22k (25k) ili od 47k kojeg imam? bi to narušilo
zvučnu sliku ili nekakvu impedansu, sinergiju?
audio kutak napisao:naime, ja razmišljam da stavim pot na ulaze svog Studio pojačala upravo za takve izvore sa velikim izlazom...
isprobao sam na forumskom preampu 2 cd plejera, tuner i kazetdek i sve je preglasno kada se odvrne sa 7 na 8 h na potu...
jel mi može tko preporučiti za STUDIO koju vrijednost moram staviti a da ne nagrdim zvuk?
Vrati se na: Tranzistorska tehnika
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju