kad se bude znalo cemu su, (ob)javim
Zmajz napisao:Koliko si ih platijo????
Vrlo sam zainteresisan.
pamook napisao:9€ komad, plus 15€ poštarine, plaćeno karticom bez puno podpitanja... poštarina je fiksinh 15€ do nas za pošiljke do 10kg brutto težine...
Edison napisao:pamook napisao:9€ komad, plus 15€ poštarine, plaćeno karticom bez puno podpitanja... poštarina je fiksinh 15€ do nas za pošiljke do 10kg brutto težine...
Pa dobro, sto nisi popunio paket do 10kg s tim traficima, pa ovdje napravio promet...![]()
![]()
Mislim da se Visaton artikli mogu nabaviti i preko Chipoteke, bar su nekad nabavljali...
. Naravno, to sve potiskuje i prekriva onaj vikend u SK, ali postari i carinici su neumoljivi, a trigger happy vlasnik racuna nikako da nauci Edison napisao:JBG, pamook, desi se...![]()
I ja sam svojedobno od druga s@kisa uzeo jednu plocicu, a da li cu to sastavljati, pojma nemam. Znam samo da mi ne treba jos jedno malo pojacalo, ali...
No za svaki slucaj, plocicu sam kalajisao. Kolega s posla nabavio neku kemiju, zagrije se voda, ubaci ta smjesa i rastopi, i onda u otopinu ubaci plocica. Nakon nekog vremena nanese se sloj kositra i plocica postane srebrnkasta. Za svaki slucaj, ja sam plocicu "kupao" 24 sata, da kalaj bolje uhvati... Ne izgleda lose...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 6 gostiju