Elvise, u pravilu uvijek mogu pomoći oko pločica.
Problem je nastao kada gotovo godinu dana nisam napravio niti jednu pa su se tekučine "pokvarile", tank procurio itd pa sam sve lijepo roknuo u smeće

Tada sam par pojedinaca odbio jer nisam mogao izfinancirati nabavku razvijača, feriklorida itd (jeziga, bila je takva situacija)
Za jedan, dva tri komada se još uvijek najviše isplati foto postupak.
Toner transfer meni ne daje dovoljno precizne rezultate (za mene osobno ok, al ne i da tako radim nekom).
Pod uvijetom da imaš vlastiti laserski printer ovo bi mogao biti najbrži način "za po doma". Osobno imam i laminator nabavljen u tu svrhu jer sa peglom uvijek postoji mogućnost da nejednako stisneš.
Što se sitotiska tiće tu je stvar vrlo jednostavna i isplativa ako bi se radile "veće" serije i to relativno često.(ništa megalomanski al barem recimo 5-10 istih cca jednom mjesečno)
Čak sam i o tome razmišljao, proučio i sve je ostalo na vrlo jednostavnoj matematici:
UV boja za jetkanje (kila oko 600kn)
UV boja za lot stop (kila oko 600kn)
boja za tekst (kila oko 300kn)
+
emulzija za sito, razrijeđivači/čistači/razvijači/katalizatori i sl. te naravno sito i znanje

obzirom da smo počeli sa cca 1500kn uloga "za start" a da je relanost takva da u godinu dana nisam nikome radio ništa, boje imaju trajnost u par mjeseci, vrlo je jednostavno izračunati isplativost svega