ma - veselim se jer sam na kraju ipak rijesio stvar tako da nisam krmadio po njemu da bih ga osposobio "za vlastite potrebe"

... a moram priznat da u zivotu nisam niti jednu shemu ovako "ispratio" kao od ove prokletinje, i sto je najgore od svega - nije da je krepalo pa trazis gdje, nego malo radi - malo zaeebava, pa ti uprati napone uz osobite napore

... izmijenjao sto god mi se ucinilo logicnim na putu do releja, vadio releje (jer je na momente zvucalo kao da jedan ili vise njih "zalijepi") pa mjerio koliko struje vuku, mijenjao one buhe od tranzistora (Thx druze S@ki

) pa sve elektrolite u napajanju pomocnih sklopova i tko zna sto sve ne.... na kraju uopce ne vidim gdje je puknuce voda za napajanje releja, ali metodom štapa i kanapa inžinjera Rukavine - nabasao konacno gdje dolazi do prekida... prebrikao onom crvenom zicicom -i voila, eno ga svira ko velki, a škljoca samo kad treba
tako da sam si rijesio surround receiver sa nekoliko HDMI-ja (do sada imao NAD 743 koji je odlican ali nema HDMI) plus kao bonus - internet radio

...za relativno male nofce, a naravno utroseno vrijeme (a i nesto materijala) necemo ni spominjati

... NAD ide na poklon burazu, a ovaj ostaje tu.... sutra ide autokalibracija kanala (jos jedan feature koji NAD nema) a onda imamo inauguraciju za vikend sa novim Ghostbustersima
a od 6-7 pcb-a načićkanih SMD-ovima s obje strane, ovo je bio najbanalniji i najblesaviji kvar moguci - tim vise se veselim sto sam ipak riskirao nesto love i na kraju rijesio si novi(ji) uredjaj za malo love, plus naucio poprilicno toga... ono, sa iskustvom vise i zubom manje

... a svi znamo moju razinu znanja oko ovakvih stvari, tako da je ovo za mene poprilican uspjeh (a bome i test izdrzljivosti te kontrole inace kolericne naravi

)
Edison, Sawa
Khadgar -