Šta se radi...a ima veze sa....

Re: Šta se radi...a ima veze sa....

PostPostao/la pamook » Pet ruj 30, 2016 8:22 pm

...evo i tablica sa ekvivalentima, pls. ako netko ima po ladicama (slucajno, namjerno, cak i zlonamjerno) - javljajte da trgujemo... chipoteka i electronic centar nemaju (barem tako pretrazivac kaze za svaki od navedenih u tablici)...
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Dean » Pet ruj 30, 2016 10:38 pm

Ja bi prvo malo izmješao tranđe da se uvjerim da se manji naponi šetaju sa pripadajućim tranđama--- :think:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la davidbraco » Pet ruj 30, 2016 11:10 pm

Prvo sam zgrabio par pločica iz furde sa smd komponentama i shvatio da nemrem pročitati niti jednoga.
Očoravio sam.

Onda sam malo pretraživao i našao u ELMATIS-u.

MMUN 2211 LT1G kučište sot 23
cijena-0,70 kuna iliti 70 lipa

Nadam se da sam pomogao.
davidbraco

PostPostao/la pamook » Sub lis 01, 2016 7:33 am

Dean napisao:Ja bi prvo malo izmješao tranđe da se uvjerim da se manji naponi šetaju sa pripadajućim tranđama--- :think:

prokletinja ima donji lim fiksni a ovi su totalno tamo na dnu, a ako samo jedan kabl od vidjenih na fotkama nije spojen - nece se upaliti.... tako da bih ga morao totalno sastaviti (opet) da bi isprobao, pa onda (opet) sve rastaviti na sitan rezanac da bi eventualno nesto zamijenio - e sad, nije problem u uspi-prospi nego u kvaliteti plasticnih konektora spojnih plocica (gornja HDMI plojka se veze s donjom preko 7-8 ubodnih konektora ali ne na kablu nego fiksnih na plocicama (okomite, ujedno sluze i kao nosac gornje plocice) tako da se bojim da bi ovo kroz jos par rastavljanja moglo poci jednim sasvim drugim smjerom :D ... zato bih radije zamijenio pa sastavio, pa ako je ipak tako da se opet neprikladno ponasa, onda (opet) rastavio :mrgreen: ... vec sam mu mislio ispilit par rupa odozdo, "za bolje hladjenje" a bome i pristup nekim komponentama :lol: :lol:

davidbraco napisao:Prvo sam zgrabio par pločica iz furde sa smd komponentama i shvatio da nemrem pročitati niti jednoga.
Očoravio sam.

Onda sam malo pretraživao i našao u ELMATIS-u.

MMUN 2211 LT1G kučište sot 23
cijena-0,70 kuna iliti 70 lipa

Nadam se da sam pomogao.

:obscene-drinkingcheers: :obscene-drinkingcheers: thx, njih se uopce nisam sjetio :P ... a osim sto ih je problem "procitati", ne znam kako zakljuciti koji je koje oznake iz samo 2 slova jedva vidljiva s gornje strane... otud i problem kopanja po furdi (imam i ja nesto toga :lol: ) kad ne mos bit u nista siguran

narucim, pa sjedni i cekaj :D

thx
pamook

PostPostao/la pamook » Ned lis 02, 2016 8:57 pm

...stigli Stvarno Mali Dijelovi, i Stvarno Srednji Transformatori :D :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:

thx S@ki-san :violin: :happy-jumpeveryone:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
pamook

PostPostao/la cappucino » Pon lis 03, 2016 8:37 am

IMG_2130.JPG
Jučer igra s juniorom i malo ga animirao s pravim mašinama! Nadam de da će nadmašiti tatu.
Koliko je vjerovati ovom uređaju za mjerenje, ne znam ,ali bogme Tereza Kesovija je bila jaaako glasna. Iznenađen sam bio kad sam odvrnuo glas do kraja.
cappucino

PostPostao/la Dean » Pon lis 03, 2016 7:46 pm

Krpala mi lampa na DAH-u Agrhhhhh :evil:

Kada sam radio DAH-1 (davno) , nisam baš bio pri parama, pa sam ili kupio polovne Elektro Harmnix ili ih mi je netko dao (?)...
Ugl... radile svakodnevno odonda,
Upale se normalno, ali nakon par sekundi se ugasi grijač...
Čuknuo unutra neku JJ koju sam imao doma i slušam dalje..... :violin:
Dean

PostPostao/la Master of disaster » Pon lis 03, 2016 9:32 pm

To je stav, nema labavo. :mrgreen:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la Schultz » Pon lis 03, 2016 11:08 pm

Katastrofa... Ja neznam kako ćeš dalje...? Di je tu Mullard? Gold lion kriogeno testirani...? C, c, c....
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la Dean » Uto lis 04, 2016 7:18 am

Schultz napisao:Katastrofa... Ja neznam kako ćeš dalje...? Di je tu Mullard? Gold lion kriogeno testirani...? C, c, c....

Zato mi je i bio malo neugodnjak napisati da imam dvije različite lampe, ali Vi ste puni razumjevanja, pa..... :pray:
Dean

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica