U nedjelju ujutro je bolja polovica nosila neke stvari u radionu iz kuće jer ih ja nosim već neko vrijeme... pih nestpljivosti

, uglavnom, po povratku iz iste nakon standardnih nebuloza o pretrpanosti i neredu, komentirala je da je unutra hladnije nego vani.
E, to je istina, goli beton po zimi nije baš jako zahvalan u smislu zadržavanja topline...
I tako pijuckam ja kavu i razmišljam o tom problemčiću, brza kontrola buđeta je pokazala da istog nema, kada me preplavi iznenadni val volje i inspiracije. Kako sam inače veliki pristalica poslovice; Ako te uhvati volja za radom, sjedi se, proći će te, odlučio sam ne riskirati i gubiti ni časa već sam odjurio iza radione gdje stoji hrpa predodređena za baju.
Kopanje po istoj je bilo razočaravajuče, iskoristiva tek jedna ne baš sasvim trula daska, paleta u sličnom stanju i grijač izvađen iz vanjskog dijela jednog prastarog klima uređaja koji je služio za odleđivanje izmjenjivača topline. Kako je zapravo sastavljen iz dvija paralelno spojena grijača, prespojio sam ih u seriju, kako bi se manje grijalo, jer ipak drveni okvir...
Petnajst minuta masakra kasnije "grijalica je već bila na probnom radu. Kako se sama spirala grijača ugrije tek na nešto više od stotinjak stupnjeva, a aluminijski okvir na šesdesetak, nije u stanju propisno zagrijati radionu, ali nakon jedno sat vremena što je bila ukopčana, u radioni više nije bilo hladnije nego vani, dapače grijalica je temperaturu digla dovoljno da je unutra osobi obučenoj "za po vani" sasvim ugodno. Mišn akomplišt!

DSCN4741.JPG
Što još reći osim; LIVING LA VIDA KACAVIDA!!

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.