audio kutak napisao:the_bebe napisao:Kao sta sam vec rekao ja i neki moji poznati stalno uzimamo nekakve sitnice u turbo-x pa sa obzirom na to imam popust od 30 posto kojeg sam ponudio svima koji hoce...ja osobno nisam sebi nista uzima kod njih jer kako ovi moji uzimaju hrpu toga od konektora,kablova,led reflektora,moving headova,pojacala i da ne nabrajam sve...mogu sa sigurnoscu reci da je vecina tih stvari precjenjena jer ne vrijedi ni toliko koliko platis cak i kad oduzmem svojih 30 % rabata to je jos uvjek duplo preskupo...a zasto generaliziram?! Pa zato jer sa cim god sam se susreo nije bilo dobro cak ni priblizno...to ti je otprilike kao dacia od pred 10 godina...dali vozi-vozi,dali te doveze di trebas ici - doveze,dali se spustaju prozori - spustaju, dali ima buker - ima ... i sve tako ali to je daleko od jednog vw ili neceg tako slicnog...ja bi novu daciu odmah kupio ali ovu staru nebi ni na poklon uzeo...sve stvari iz turbo-x su ti kao stara dacia...ima ljudi koji su kupili taj auto i vozili ga i jos ga voze ali ja nisam od tih...ja sam samo iznjeo vlastito misljenje a svatko ce sam odluciti oce li to kupiti ili nece...
sve je to ok, slažem se... ali, dali si ti ( ili tvoji prijatelji) uopće kupovao ovaj jack 6,3 o kojem pričam pa da nam možeš potvrditi
njegovu kvalitetu/nekvalitetu ili si mišljenje donio opčenito na temelju iskustva sa drugom robom kupljenom tamo?
a o cijenama ne želim ništa reći, svaki trgovac sam kreira svoje cijene.... ili ti paše ili ti ne paše.... pa izvoli...
meni neki proizvodi pašu jer ne moram za iste pare čekati kineza 2-3 tjedna a imaji i kvalitetnijih proizvoda po pristojnim cijenama
Ti stvarno ne citas sta sam napisao...procitaj oped moj predzadmji post pa ces shvatiti odgovor na svoje pitanje...