Hmmm, kasno je i toplo je i chardonnay-a više nemam pa tako da ćete oprostiti moju malenkost da samo primjetim da će se ovo obrnuto okretati, tj da će minimum biti skroz na desno, zar ne?
Ili griješim...?
harkonen napisao:I ja mislim da je steampunk odličan smjer za unikatnu prezentaciju cijevnog audia u opsegu raskoši koliko autor ima mogućnosti. Uvijek je taj luckasti uvrnuti dizajn u suglasju sa lampaškom tehnologijom, čak bih rekao prirodno sinergičan. Slobodne ruke u oblikovanju.
Na njega je zadnji podsjetio recimo Wild, Wild West filmić, pa prije toga Linch-ev odličan filmski prikaz Herbetove "Dune - pješčane planete" , pa sve stare ekranizacije Wellsovih vremenskih mašina, ne zaboravimo na kraju krajeva Zagorovog prijatelja prof. Hellingena, sve to inženjestvo u 19 stoljeću je recimo, alkemičarsko posvećeno da uz praktičnu svrhu ima i formu, pa opet i uz malu dozu mistike kao podsjetnik na renesansne misli i stremljenja . Ima tu nešto. Meni je to uvijek privlačno. A ne mora ni svirati, bitno da je lijepo.
....
Ah, ti dječji rođendani i Chardonnay. Berba 2008. Dugo nema bolje

Dean napisao:Lokalni stolar
tom_hifi napisao:Dean napisao:Lokalni stolar
![]()

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju