Da ne bi bilo 9 : 3 u korist SS...
Uživaj, zaslužio si...
Gill
tom_hifi napisao:Pregledavajući kutije, pronašao sam 2 para starih 2SA1145Y/2SC2705Y tranzistora. Kako se radi o vrhunskim tranzistorima, odmah sam ih stavio umjesto KSA992/KSC1845, dadod je potvrdio, a i u simulatoru prilično to bolje izgleda. Na velikom forumu postoje asc fajlovi.
tom_hifi napisao:Slušao sam pojačalo cca 2 sata i moram reći da se odmah na prvu čuje da se radi o vrhunskom pojačalu, nema tu nikakve dileme. Dosada sam imao velike zamjerke na SS pojačala jer na tiho nisu radila kao npr moji cijevni monoblokovi, nekako kao da im treba više ulaznog signala da se "probude", no ovaj CFA radi odmah odlično. Snage za moje monitore ima na pretek i mislim da imam odličnu zamjenu za GM-70, kada ih ljeti ne mogu slušati, a i kada želim malo uštedjeti struje i produžiti vijek trajanja "jeftinim" GM-70 sa bakrenom anodom.![]()
Svaka preporuka za ovo pojačalo.
grunf napisao:tom_hifi napisao:Pregledavajući kutije, pronašao sam 2 para starih 2SA1145Y/2SC2705Y tranzistora. Kako se radi o vrhunskim tranzistorima, odmah sam ih stavio umjesto KSA992/KSC1845, dadod je potvrdio, a i u simulatoru prilično to bolje izgleda. Na velikom forumu postoje asc fajlovi.
od kad ja pričam za te tranzistore, sviraju u mojoj hiragi ,a i u jlh-u su neko vrijeme bilitom_hifi napisao:Slušao sam pojačalo cca 2 sata i moram reći da se odmah na prvu čuje da se radi o vrhunskom pojačalu, nema tu nikakve dileme. Dosada sam imao velike zamjerke na SS pojačala jer na tiho nisu radila kao npr moji cijevni monoblokovi, nekako kao da im treba više ulaznog signala da se "probude", no ovaj CFA radi odmah odlično. Snage za moje monitore ima na pretek i mislim da imam odličnu zamjenu za GM-70, kada ih ljeti ne mogu slušati, a i kada želim malo uštedjeti struje i produžiti vijek trajanja "jeftinim" GM-70 sa bakrenom anodom.![]()
Svaka preporuka za ovo pojačalo.
čekaj sine da probaš neku A klasu, mislim da ćeš onda još više promjeniti mišljenje u korist SS-a, naša sam jednog na velikom diy. koji uz 300B i accuphase pojačala sluša glazbu i dalje na hiragi koju je složia prije 30 godina
drago mi je da si zadovoljan zvukom i da je sve prošlo bez bijelog dima
tom_hifi napisao:Iskreno, SS A klasa me uopće ne zanima. GM-70 ovdje je car kod mene, a snage ima na pretek. Daleko više od 300B.
grunf napisao:tom_hifi napisao:Iskreno, SS A klasa me uopće ne zanima. GM-70 ovdje je car kod mene, a snage ima na pretek. Daleko više od 300B.
nikad ne znaš ,to te samo ponese jednog dana , vjeruj mi
grunf napisao:čekaj sine da probaš neku A klasu, mislim da ćeš onda još više promjeniti mišljenje u korist SS-a, naša sam jednog na velikom diy. koji uz 300B i accuphase pojačala sluša glazbu i dalje na hiragi koju je složia prije 30 godina
drago mi je da si zadovoljan zvukom i da je sve prošlo bez bijelog dima
davorin napisao:Napravio sam i prodao vjerojatno preko ~1000 pojačala sa tranzistorima (ili generalno sa poluvodičima) i s tim novcima financirao većinu izgradnje svoje kuće:
sa time se javno hvalis?
ti ces sam sebe zatvoritBepone napisao:davorin napisao:Napravio sam i prodao vjerojatno preko ~1000 pojačala sa tranzistorima (ili generalno sa poluvodičima) i s tim novcima financirao većinu izgradnje svoje kuće:
na crno?sa time se javno hvalis?
ti ces sam sebe zatvorit
grunf napisao:a šta sad san krivo rekaevo sad za 15 min krećem za ZD pa možemo i u četri oka
Vrati se na: Tranzistorska tehnika
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost